Jag är modern!

Nu är det snart slut på ännu en helg. Gör inte så mycket egentligen. Längtar mest till på lördag då jag får åka till Matilda igen!<3 Men till dess är det en tråkig skolvecka, en begravning och troligen ett besök hos Emma som då skulle ha sin fest. Men sen bär det av mot nordligare breddgrader! Äntligen!<3


Jag ska nog börja skriva om mode! De är många som läser bloggar om mode! Jag e bra på mode! Jag har tex en för liten marvin skjorta, ett par jack and jones jeans, och en K.U.K tröja! Om man kombinerar det här får man en outfit som kan liknas vid..en tidig Magnus Uggla eller en nyare modell av allas våran Ulf Lundel.
Nu har jag ett mode-tips till er människor som känner "fan jag har inte alls hängt med och kollat vad som är modernt och inne just nu". Besök den här sidan så får ni dem senaste uppdateringarna! ( http://www.myrorna.se/ ) . Om ni dock finner detta lite för dyrt tkr jag absolut ni ska göra som 90% av alla bohemer (ett trevlig folkslag) sky era egna kläder!

Nästa gång jag skriver hoppas jag ni har gjort som jag sagt så vi kan gå vidare i denna färd mot den übermoderna livsstilen! Välkomna åter Mina vänner!

M<3M


Det är vår..INTE!

Förbannade snö! Den tar fan aldrig slut..spelar ingen roll hur mycket man hoppas och tror på en vår inom kort.. Aja, det är i alla fall fredag och det väntar en härlig sovmorgon imörrn! Ojojoj vad skönt de ska bli! Så sjukt jobbigt att gå upp 6 på morgonen..Men de slipper vi nu..i 2 dagar:)

Tittade otroligt nog på Du är vad du äter med Peter Antoan (med stor risk för felstavning!) och måste medge att jag blir sugen på att motionera=D Dels vill man ju inte bli lika stor som honom, och så mår man tydligen bra av att motinera! Så får lägga upp något jävligt proffsigt program för det här! Aja, det löser sig! :)
Blev förresten medlem på Bloggtoppen.se igår! så kolla in där om ni kanske hittar mig:D  Också kommit fram till att den bästa musiken egentligen är kängpunk..inte musikaliskt! där är den nog inte sååå jävla avancerad, men texterna, känslan och allt sånt! Fan man blir sexigt aggresiv av det! Så lyssna på de och se vad ni tycker! Egenligen är all punk bra, mücket bättre än annan musik!=P 

Vi diskuterade jämstäldhet i klassrummet på en samhälls lektion här om dagen. Det var faktiskt ganska intressant eftersom det visade sig att vissa tyckte det var väldigt lika i klassen, alla fick prata om de ville och det var då ingen som alls tyckte de inte fick prata. Det lite ironiska är då att de finns vi som säger att det absolut inte är lika chanser för alla. Vi som hävdar att det inte är jämstäldt i klassrummet menar på att vissa pratar hela tiden och många inte får chansen att prata. Dessutom finns det människor i klassen som på ett taskigt och elakt sätt på olika vis visar hur mycket de ogillar det människan som nyss prata sa. Detta gör då att vissa inte vågar säga något mer utan sitter tysta, rädda för att bli utpekade och känna sig som idioter.
De som då hävdar att alla har samma möjlighet och samma chans att säga vad dem tycker bara de vill. Men det här är ord från människor som vågar säga vad de tycker och pratar mycket i klassrummet oavsett vad det gäller, inte från människor som är mer blyga och tillbakadragna som inte har det där modet att bara bryta in men har minst lika viktiga åsikter att framföra!
Är det så svårt att ta hänsyn till andra? Menar inte att man ska sitta och vänta i flera minuter på att någon annan ska snacka, men kanske vänta någon sekund extra?

För många är det konstigt att jag är femenist, man tror jag vill att kvinnan ska ta över samhället och styra allt. Då är man enbart dåligt påläst och dum. Femenism för mig är detsamma som att kvinnan och mannen ska ha de lika bra. Att de får lika lön för lika arbete, att de ska slippa bli kallade slampor för att de har ett fritt sexliv. De handlar inte om att något kön ska ha den ledande rollen, det handlar om allas lika värde, oavsett kön.

Nä nu blir det att fortsätta glo på tv och hade allmänt gött:)
Hade bra!
M<3M

1 helt underbart år!<3

Det här är inte bara dagen då jag skriver mitt 50:e blogginlägg (det här) det här är också den dagen jag firar 1 år tillsammans med min Matilda<3

Det är idag 1 år sedan jag hittade min livs kärlek, min Matilda<3 Det här året har varit det bästa i mitt liv och jag är dig evigt tacksam för att jag får vara din Matilda!<3 De finns mycket i livet man kan glädja sig åt och vara lycklig över. Det kan vara att ÖSK mot förmodan tar sm-guld i fotboll, eller att man får MVG i en kurs i skolan. Men det största och absolut bästa glädjeämnet i mitt liv är min Matilda, utan henne, ingen lycka. Så är det.
Ni ska inte tro att vi aldrig grälat eller alltid är superglada, men oavsett vad så kommer vi alltid ut på andra sidan, gåendes hand i hand. Många tror att 42mil är ett hinder för kärleken. Men det är det inte! Vi kan inte ses varje helg, eller ens 2 gånger i månaden, men dem gånger vi får tillsammans är dem underbaraste i mitt liv<3 Och det kan jag säga er alla, 42 mil kommer aldrig hindra mej ifrån att träffa min Matilda<3

Finns inga hinder, finns inga problem. Jag älskar Elin Matilda Persson, till döden<3

Du är mitt liv och hela min värld<3
Tack för du finns<3
(snart 2år<3)
M<3M

Nu är jag tillbaka!

Varit väldigt dålig på det här med att blogga på sista tiden:( Så är det när man är lat och inte är så motiverad. Men idag blev jag det när Bea och Dessan snacka om bloggar igen. Min blogg är i och för sig inte riktigt lika populär som de som dem tog upp. Men snart så är jag uppe i samma popularitet som Blondinbella! Även om jag aldrig kommer vilja tjäna pengar på det här. Jag finner det här enbart avslappanden och roligt. Ska jag tjäna pengar på det så ska de fan inte vara genom reklam för massa företag! I´am indipendent!:D

Vet fortfarande inte riktigt hur jag ska få mer läsare..det är ju trots allt svårt att nå ut till den breda publiken här på internet.Men jag får klura på de där.. För övrigt vill jag påpeka två saker, båda gäller dem som bestämmer!
Sak ett: Varför i helvete skulle man sätta åldersgräns på 18år för att köpa energidryck? Det är ju fan löjligt! Låt alla lan-ungar som tkr det är så jävla gött få köpa de och sen sitta uppe och spela hela nätterna! Och att ungarna blir för aktiva och stökiga i skolan är ju skolans problem, de borde ju rimligen inte behöva betyda att energidryck ska göras olagligt att köpa för människor under 18 år, de som är den största konsumenten av det! Skärpning nu för fan! Vi lever redan i ett jävla storebror-samhälle!-.-
Sak tvåå: Det är jävligt svårt att påverka politker enligt min egen erfarenhet. I Askersunds Kommun är det fan omöjligt! Det är som att försöka få borgarna att bli solidariska, omöjligt!

Nu ska jag göra nått annat en stund, hade skojsigt!

M<3M

Jag tänker vara först!

Med vad? jo, jag ska fan uppdatera hela världen om vem som vann melodifestivalen! Jag hatar hela skiten, men om nu hela familjen tittar och man sitter i en fotölj i samma rum är det svårt att undvika skiten, så jag ska berätta för er! Så länge kan jag ju tacka min sötnos för den fina bakgrunden på min blogg! massa najs blev de!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så länge, det är lixom 9 minuter kvar tills någon vet, eller kanske längre. Jag vet inte riktigt. Nu är Charlott "patten" Pärälli på scen (medveten om att de inte stavas så). Jag uppdaterar er som ni märker, ska kommentera kläderna oxå, Charlott har på sej ett dusch drapperi som glittrar och Motor Boy aka Homo Boy ser ut som en synthare från Växjö.

Nu börjar det närma sej!! Spännande! Spännande! Svårt att se va ölen har för färg i en grön flaska =O så ni vet de!!

Nu babblar Petra Mede på som fan, jag orkar inte berätta hur många poäng varje artist/grupp får, men ni tittar säkert...

(konst paus tills jag vet det jävla resultatet)

Vinnaren är.......Hon opera tanten..La Vox eller va fan ho nu hette, skitlåt, jag skiter i de här nu, har öl kvar.

Tack för visat intresse!

MVH Mörgan!

M<3M


Ikväll är de Melodifestivalen..

..Och jag kommer heja på Caroline af Ugglas! Människan är grym, jag tycker vi ska skicka henne till Moskva som vår representant! För övrigt anser jag Melodifestivalen vara ett stort jävla skämt. Ska det bli en seriös tävling får de fan sluta ta med alla kända artister. Skönt att slippa Carola de här året i alla fall, hemskare människa finns fan knappt.

Läste idag på aftonbladet ( http://www.aftonbladet.se/ekonomi/article4644072.ab ) att 350 000 pensionärer fått sänkt ersättning och att nu cheferna på AMF tagit ut bonusar på 17 miljoner kronor. Då kan man verkligen undra vart fan världen är påväg, när vi tillåter detta hån mot dem äldre. Det är fan sjukt. Att en liten elit ska få bonusar och höjda löner medans vanliga människor blir varslade och sparkade kors och tvärs. Fy fan för borgarna.

Hoppas Ugglas vinner ikväll och att borgarna förlorar valet 2010:)

M<3M

FY FAN VA GÖTT:D

ÄNTLIGEN!!!

Jag har fixat de där jälva körkortet! Känns otroligt jävla bra!! Så nu är jag väldigt glad och lyssnar på Nationalteatern och sjunger:D Ska om en stund ta en sväng med bilen och sen dricka öl och äta pizza:D Inte en jävla aning om vad jag ska skriva om! men de skiter jag i:D

Vill tacka alla som stöttat mej, speciellt dej Matilda<3 du är fantastisk<33


Ha de trevligt gött folk:D

M<3M

Förlåt, orkade inte skriva igår

Igår blev det inget blogginlägg, jag glömde bort, och när Matilda påminde mej var klockan för mycket för att jag skulle orka hitta på nått bra, eller nästan bra. Hemma från skolan idag med..Halsen krånglar på flera olika slags sätt. Tex har jag ont i den, och mycket slemm. Så vila upp sig idag och ta sig iväg imörra igen. Uppskrivning för andra gången imörrn också, nervöst nervöst.

Annars är det en ganska bra tid fram över måste jag säga. Förhoppningsvis klarar jag teorin den här gången, sen är det helg i 4 dagar eftersom vi är lediga måndag och tisdag nästa vecka. Sen är det bara onsdag,torsdag som är lite halvsega. Sen på fredagen kommer ju Matilda hit! "glädje skutt och magdans". Det är jävligt bra de<33 Så de finns hopp för mänskligheten!:)

Men nu ska jag nog fortsätta slappa i soffan och plugga på lite körkortsteori här:) Hade bra gott folk.

M<3M

Meningslösa Måndag

Mööh..ganska tråkig dag. Förkyld och får se om jag tar mej till skolan imörrn eller inte. Beror på hur väl man mår. Annars är det inte så mycket posetivt idag. Godkänt på tyskaprovet, mkt nöjd med de i och för sej:) Och så prata med Matilda så klart, även om hon är iväg på en del idag:) Annars är de bara att plugga massa körkortsteori så jag klarar de på fredag, känns nödvändigt.

För övrigt är det smått komiskt att Israel tkr Sverige är antisemetistiskt, det är ju trots allt dem som bryter mot de männskliga rättigheterna. Så skärpning Israel, ransaka er själva!

M<3M

En vanlig, hederlig söndag

Sitter här i soffan efter att ha tittat på My name is Earl i typ 3,5 timmar. Tur det är en förbannat bra serie!:) Också har det börjat snöa igen, eller de har de gjort hela dagen tyvärr. Jag som såg fram emot attt börja kunna använda conversen på allvar snart. I och för sej är dem mer täta än mina andra skor..Finns en viss längtan efter sommaren här känner jag. Slippa den här tråkiga snön och kunna gå runt i shorts och skjorta med hatten på skallen och lyssna på glada toner från radion.

Måste bara tipsa er om den här videon, måste vara den bästa på hela internet:D http://videon.se/barn/i-was-gonna-go-to-school-but-then-i-got-high/ , ett bra exempel på varför man inte ska låta tandläkaren ge än bedövning! Man vet aldrig vad dem stoppar i än :X

Nä nu blir de att försöka hitta på nått igen, skulle behöva träna lite mer på engelskan känner jag..men de får bli lite senare. Först vilar man så länge att man känner att man orkar med det andra. Det kan ta tid.

M<3M

Det är respekt!

Jag har ca 27 läsare idag:O Det är mycket respekt på det! Så nu efter denna lördag sitter man här i fotöljen med en kall öl och ser på film, och pratar med Matilda så klart!<3  Jag har inte så mycket att skriva om längre, tredje gången idag jag skriver i bloggen! Eller jag skrev nog ett igår kväll..kan ha varit i natt..lite dåligt minne där faktiskt. Men nu ska Matilda mixtra med min blogg:D Bakgrundsbild ska de bli, hon är väldigt duktig:) Tack Älsk<3

M<3M



(ps 2-0 i matcher till FBK)


En text till den jag älskar

Vi stog för våra idial, vi kämpade tillsammans mot allt som var fel.
I det tysta vi stred och även led.
Vi slogs för det vi trodde var rätt, mot idial och orätt.
I dina ögon fanns en längtan efter närhet
En närhet jag ville fylla, en närhet jag ville ge.
Jag gick emot dej med nervösa steg
Känns som om hela jorden snurrar under mina slitna skor
med väskan i ena handen och hjärtat slåendes i otillåten hastighet
styr jag fötterna iväg från tåget och emot min framtid
En framtid ljus som den finaste sommardag
En framtid som jag vill dela med dej
Du är mitt allt, Med dej vill jag leva, med dej vill jag dö
Vi fortsätter slåss
vi fortsätter kämpa
för jag vet att tillsammans är vi allt.


M<3M
 

STOPPA MATCHEN!

Jag ställer mig till den ändå stora skara av människor som är emot Israels ockupation av Palestina. Det Israel gör mot Palestina är helt och hållet ett brott mot männsklighete. Men världen är för feg för att erkänna det. Rädd för att bli klassade som antisemetister. Men man får inte glömma att det är Israels regering som ligger bakom attentaten, det är dem som bombar FN-förläggningar och utsätter barn för fosfor bomber, inte judarna i Israel.

6-8 mars spelas Davids-Cup mellan Sverige och Israel i Baltiska hallen i Malmö. Det är helt otroligt att svenska regeringen ens tillåter att matchen spelas! De säger att sport och politik inte har nått att göra med varandra, så kanske är fallet också. Men borde inte spelarna ha en så hög moral att dem vägrar spela mot en stat som bryter mot männskliga rättigheter?

Just nu pågår demostrationer i Malmö( http://dn.se/nyheter/sverige/5-000-tagar-till-stod-for-palestina-1.815565 ) mot Israel. Efter som jag inte är där kan jag bara önska alla demonstranter lycka till och säga att jag verkligen tycker ni gör rätt!

Bojkotta Israel! Stoppa Matchen och låt Palestina bli fritt!!

En dikt

Den sista sången

   Släck dina stjärnors sken
   du höga urskogsnatt,
   och mörkna, unga ljung
   inunder gråa granar!
   God natt, mitt vandrarliv,
   var tyst mitt galna skratt,
   och flygen bort,
   min ungdoms svarta svanar!

   God natt, du höga hem,
   farväl mitt barndomsland!
   Ditt dunkel går i rött
   som blod blir morgonljuset!
   Min själ är sjuk och tom,
   min själ är ond och led -
   nu låt mig sova tungt
   på daggbegjutna gruset!

   Lång var min längtans kväll,
   min själ var evig eld -
   som brann likt döda träd,
   i junivindar varma. -
   Sjung, skog, din svala sång -
   tills drömmaren är död -
   och kring hans hårda bädd
   låt morgonstormen larma!
-Dan Andersson

RSS 2.0