Det är vår..INTE!

Förbannade snö! Den tar fan aldrig slut..spelar ingen roll hur mycket man hoppas och tror på en vår inom kort.. Aja, det är i alla fall fredag och det väntar en härlig sovmorgon imörrn! Ojojoj vad skönt de ska bli! Så sjukt jobbigt att gå upp 6 på morgonen..Men de slipper vi nu..i 2 dagar:)

Tittade otroligt nog på Du är vad du äter med Peter Antoan (med stor risk för felstavning!) och måste medge att jag blir sugen på att motionera=D Dels vill man ju inte bli lika stor som honom, och så mår man tydligen bra av att motinera! Så får lägga upp något jävligt proffsigt program för det här! Aja, det löser sig! :)
Blev förresten medlem på Bloggtoppen.se igår! så kolla in där om ni kanske hittar mig:D  Också kommit fram till att den bästa musiken egentligen är kängpunk..inte musikaliskt! där är den nog inte sååå jävla avancerad, men texterna, känslan och allt sånt! Fan man blir sexigt aggresiv av det! Så lyssna på de och se vad ni tycker! Egenligen är all punk bra, mücket bättre än annan musik!=P 

Vi diskuterade jämstäldhet i klassrummet på en samhälls lektion här om dagen. Det var faktiskt ganska intressant eftersom det visade sig att vissa tyckte det var väldigt lika i klassen, alla fick prata om de ville och det var då ingen som alls tyckte de inte fick prata. Det lite ironiska är då att de finns vi som säger att det absolut inte är lika chanser för alla. Vi som hävdar att det inte är jämstäldt i klassrummet menar på att vissa pratar hela tiden och många inte får chansen att prata. Dessutom finns det människor i klassen som på ett taskigt och elakt sätt på olika vis visar hur mycket de ogillar det människan som nyss prata sa. Detta gör då att vissa inte vågar säga något mer utan sitter tysta, rädda för att bli utpekade och känna sig som idioter.
De som då hävdar att alla har samma möjlighet och samma chans att säga vad dem tycker bara de vill. Men det här är ord från människor som vågar säga vad de tycker och pratar mycket i klassrummet oavsett vad det gäller, inte från människor som är mer blyga och tillbakadragna som inte har det där modet att bara bryta in men har minst lika viktiga åsikter att framföra!
Är det så svårt att ta hänsyn till andra? Menar inte att man ska sitta och vänta i flera minuter på att någon annan ska snacka, men kanske vänta någon sekund extra?

För många är det konstigt att jag är femenist, man tror jag vill att kvinnan ska ta över samhället och styra allt. Då är man enbart dåligt påläst och dum. Femenism för mig är detsamma som att kvinnan och mannen ska ha de lika bra. Att de får lika lön för lika arbete, att de ska slippa bli kallade slampor för att de har ett fritt sexliv. De handlar inte om att något kön ska ha den ledande rollen, det handlar om allas lika värde, oavsett kön.

Nä nu blir det att fortsätta glo på tv och hade allmänt gött:)
Hade bra!
M<3M

Kommentarer
Postat av: Anonym

och du tror att ingen nånsin kännt sig nedvärderad eller idiotförklarad av dig?

2009-04-16 @ 14:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0