Förvånad,hungrig och bättre!

Fick tipset av en kamrat på jobbet att lyssna igenom Ozzys nya skiva Scream. Jag har aldrig varit något större fan av Ozzy, gillar visserligen Black Sabbath som fan, men hans solokarriär har inte varit min stil, för än nu! För nu har knarkkungen gjort det riktigt bra! Gött gung. bra gung, bra texter och rakt egenom en go skiva! Så lyssna på Spötify så får ni se vad ni tkr!

Dessutom ska jag om några timmat åka in och käka pizza med brorsan, förbannat sugen på de helt enkelt! Ska bli gött som fan :O Och, äntligen börjar brännan ge med sig:D ser förbannat skoj ut fortfarande, men äntligen har de börjat göra mindre ont:P Det går åt rätt håll today!:D

Ha en fin dag,
Hajk!

Fotboll!

Japp, snart ska jag ner till Erkersvallen och sparka boll en stund! Får se hur bra det går, speciellt med tanke på min bränna som gör något förbannat ont! Men men, det går väl förhoppningsvis åt rätt håll! Snart kanske jag slipper smärtan:D Det vore jävligt skönt!
Sen blir det jobbet efter träningen! Så vi hörs imorrn gott folk! Tycker ni kan kommentera med, så jag ser att ni läser!

HajK!

Ostkaka och bränna!

Var nyss och farmor och farfar för att hjälpa farfar med hans GPS! Jag fick dessutom med mig en hel ostkaka till jobbet inatt:D Vilket innebär att denna natt med är räddad!:D Woho!
Btw så börjar min bränna göra skapligt ont:O Kommer bli en skapligt fin natt med skavande skjorta:P Tur det är svalt och skönt down under:P

Dessutom har jag fått något sneslag i skallen och börjat skriva i bloggen igen! Woho tycker väl alla antar ja? Ju fler som läser ju mer taggad blir man ju! Men det ska väl till någon slags modeblogg för att bli stor! Men som Blondinbella så vackert påstår: "Jag kan, då kan alla!" Att människan är född med silversked i käften och diamanter på blöjorna har antagligen ingen påverkan alls! Dessutom vill jag påstå att jag skriver bra mkt mer relevanta saker än henne, hon är möjligtvis snyggare än mig, men eftersom hon är med i MUF blir det bara en 3a på snygghetsskalan som sträcker sig till 10! Jag hamnar på en 7a, minst, mest för att RKU (www.rku.nu) är så förbannat bra! Besök sidan och begrunda dina åsikter männska!

Nu ska jag käka chilinötter och invänta första halvlek mellan Brasilien-Chile, som jag hoppas Chile vinner, men tror Brasilien vinner :O Sen blir det att ta mopeden till jobbet vid 21.15 typ! Ha en fortsatt trevlig kväll och en skojsig natt för er som leker nattugglor!:)

Hajk!

Somnade visst!

Jag somnade i solstolen! Det syns kan jag säga:D Men vad gör de, nu är jag i alla fall lite brun och fin! Även om en röd nyans syns på armen och axeln:P
Nu ska jag dock fortsätta se på fotboll, Holland-Slovakien! Sen blir det nog bort till farmor och farfar en stund innan det är dags för jobbet kl 22!

Hajk!

Yeeeah

Idag ska jag bada för första gången i år, i Vättern! Det kommer bli jävligt kallt antagligen!:O Men men, det får det nog vara värt då:P Inne på andra veckan med arbete i gruvan! Det är skoj och helt ok! Så inga problem där inte, tjänar bra gör jag med:D



Hajk!


Ship to Gaza attackerat, Israel satans mördare!

Israel har gjort det igen, dödat civila som inte gjort annat än försökt komma fram med hjälpmedel till de drabbade i Gaza. Israel ockuperar sedan 40-talet Palestina och har allt sedan ockupationen börjat utför mer och mer terrordåd mot det palestinska folket. Allt ifrån bombningar till rena avrättningar! Israelvänner kallar Hamas terrorister och kommer med argument som att de är lika elaka dem, de skjuter ju raketer mot Israel! Ändå har Hamas vunnit majoriteten av Palestinas folks röster, detta skiter Israel, USA och EU i totalt. Hamas gör motstånd mot ockupationsmakten Israel, något som enligt FN:s egna konventioner är helt legitimt! Palestinas folk är ett förtryckt folk, det är dags att sätta stopp för Israels slakt!

Som om inte den illigala ockupationen av Palestina som land vore nog för Israel attackerade man här om dagen den fredskonvoj som skulle ge det palestinska folket i Gaza medecin, cement, skolböcker och mycket där till, helt enkelt saker som behövs för att klara vardagen. Ship to Gaza ligger bakom konvojen, en partipolitisk och religöst obunden organisation som under många måndaer jobbat med detta projekt, ett projekt som skulle ge folket på Gaza om inte ett riktigt liv (för att få de måste Israel upphöra med sin ockupation), i alla fall chansen till att överleva. Denna fredskonvoj attackerar Israel med militär och dödar upp till 20 civila, fredliga människorätts aktivister! Dessutom sker detta på internationellt vatten!

Det är dags att sätta stopp för Israel, det är dags att tillsammans strida för ett fritt Palestina! Vi ska kräva att Sverige bojkottar Israel, vi ska kräva att Israel sätts under sanktioner! Inte en enda jävla sportaktivitet ska utföras med Israel som deltagare fören Israel upphör med sin ockupation! Ja, jag är jävligt förbannad! Förbannad på Israel, men också förbannad på de människor som fortfarande stödjer Israel, med motivationen att Palestinierna är terrorister och att det är synd om Israel! Sen när är det synd om ett land som begår krigsbrott?

Slut upp, stå enade mot Israels ockupation av Palestina, tillsammans kan vi krossa sionismen!

Leve Palestina!

//Mogge P

RSS 2.0