Sanningen.

Det här är inget vacker, jag vill inte ha sympati, jag vill att ni ska förstå..

Att få hjärtat krossat vet nog dem flesta hur det känns, hur ont det gör. Mitt hjärta blev totalt mosat den 6 december i år, helt utan förvarning. Måste ha varit något slags rekord i snabb-dumpning. Jag är inte arg, ja hatar inte, vill inte hämnas, jag är bara så overhört ledsen och sårad att det inte går att beskriva.

Helt plötsligt ska jag bekanta mig med tanken på att min livs kärlek delar säng med en annan, att hon delar minnen och händelser med någon annan än mig. Helt plötsligt är alla dem underbara människor runt omkring henne, så som svärmor och svärfar och alla syskon inte med i mitt liv längre, även om dem alla är mina vänner.

Det handlar inte om hur många tusen jag lagt ut på tågbiljetter, att jag köpte julklappar dagen innan jag blir dumpad, pengar och saker är totalt ointressanta, det handlar om att människan jag trodde var min själsfrände tappar känslorna för mig på 3h..

Du sa att du inte var kär i någon annan, du sa att han bara var en overhört bra vän, du sa att du älskade mig för evigt och att allt skulle bli så bra när jag flyttade till Gävle och du kunde besöka mig varje helg..du sa så mkt..och jag trodde på varenda litet ord..

Du byggde upp min självkänsla, du tog mig till höjder jag inte trodde jag skulle nå..nu är jag åter på det stället där jag känner mig fet, ful och totalt ointressant..

Men tack för allt..utan dig hade mitt liv varit värdelöst, oavsett hur mkt du krossade mig har du betytt allt för mig, kan inte sudda ut dem här 2 åren, vill det inte heller..hoppas du blir lycklig med honom..hoppas bara du inte tappar intresset för han med..


Jultider

Fortfarande är jag kär i dej, fortfarande saknar jag dig, fortfarande fattar ja inte att jag inte kommer sätta min fot innanför din dörr, jag fattar inte att någon annan kommer sova bredvid dej och inte ja..jag önskar allt kunde vara annorlunda, jag önskar det kunde vara jag..

Ensam..

Matilda och jag är inte tillsammans längre, jag mår så jävla dåligt att det inte är klokt. Hon tog det beslutet igår kväll. Är inte direkt arg eller hatar henne, älskar henne för mycket för det. Men jag fattar ingenting..plötsligt är det bara slut och här sitter ja..ensam..på något naivt sätt hoppas jag att det bara är en sjuk dröm..Men nu vet ni..Och jag älskar fortfarande Matilda, nu gäller det bara att försöka komma över min livs kärlek..För Matilda, du är den person som betytt mest för mig någonsin, när allt det här lagt sig kanske jag orkar med att ha kontakt med dej igen, men inte nu..

Tack för allt stöd från alla<3

Hajk..

Bob!

Söndagar är melankoliska och oftast tråkiga, men samtidigt sköna:) Skidskytte, en liten promenad och nu Bob Marley förgyller denna söndag! Och Matilda förstås:) Känns på något vis väldigt skönt att bara vara, visserligen skola imorrn, men det överlever vi nog, tandläkaren är lite värre men ska nog med gå bra! Om det bara kunde komma lite snö skulle julkänslan vara på topp! Men ska snart se dem 2 avsnitt av julkalendern jag missat:P

Jag tycker ni ska slappna av och bara vara denna söndag, snart är det jullov och massa trevlig skit! Kämpa!

Hajk!

Tandläkarskräck!

Jag har tandläkarskäck! Fy fan vad jag hatar att gå dit! Och på måndag måste jag det!? Hur skall jag överleva? Tips? Snart jul som tur är! Marieberg på lördag och köpa julklappar! Undrar om Bokia säljer böcker skrivna av Marx eller Lenin? Aja, köper av Hedman ändå så!:D Säg till om ni är intresserade av vettig läsning, vet en som kränger!

Musiktips!

Knutna Nävar

Objuden Gäst

Lyssna och njut:) Nu ska ja snart sova och hoppas ja vaknar upp i en värld utan Sverigedemokrater och kapitalister!

Hajk!

RSS 2.0