Rättvisan kommer aldrig segra..

Ibland får man bara en så jävla hopplös känsla, en känsla som säger att man bara borde ge upp allt vad tro på rättvisa heter. Och i alla fall jag är jävligt nära att släppa tron på en rättvis värld. För vart fan ligger rättvisan och framförallt logiken i att ha chefer som tjänar 900 000kr/månaden, vart ligger logiken i att vi har rika parasiter som Wallenberg som tjänar 5-6miljoner kr/året, vart ligger logiken i att ha en politik som ger dem rika mer och dem fattigare mindre, när vi har tusentals hemlösa, arbetslösa,sjuka och människor som blivit totalt förpassade till missär och elände.

Sverige är ingen demokrati, Sverige är spillror av en världsbild som vi för länge sedan har lämnat, en världsbild som funkade bra på den tiden vi hade pigor och drängar, när vi hade "lägre stående" människor som städade och lagade mat åt oss. Det hemska är att de finns människor som fortfarande lever så här, som utnyttjar invandrare och arbetslösa som männsklighetens avfall och tycker dem borde vara tacksamma för det dem får.

Vi lever i en värld där pengar och utseende styr, vi lever i en värld där dem "vackra" sätter normerna, vi lever i en värld som vi accepterar enbart för att vi är för rädda för att säga emot. Säger man emot hamnar man utanför. Hellst ska vi hålla käft och ställa oss i ledet. Men en sak ska ni veta. Jag ställer mej aldrig i nått led, jag rättar mej aldrig efter normerna.

Vi lever i en värld där män ser det vackra i ett par silikon bröst istället för i helheten, vi lever i en värld där krig och våld är en del av våran vardag. Vi har Moderater som vill ha elitskolor och elitsjukhus dit bara dem som har råd kan gå, vi har Mijlöpartister som tror att de bästa sättet att rädda planeten på är att höja bensikpriset så alla vi som tyvärr inte råkar bo i stan och som är i behov av bil inte ens kan göra de vi vill utan nu måste anpassa oss efter en hippiepolitik som är ett rent jävla önsketänkande, vi har Socialdemokrater som är rena jävla bluffen, röstar JA till lissabonfördraget, går mer och mer till höger, och i spetsen står Mona Sahlin som är så jävla dum att hon till och med betalar choklad med skattepengar.

Varför ska vi rädda vår planet från växthuseffekten och klimathot när det är vi själva som förstör den genom idial och normer?

Rättvisa har aldrig funnits, rättivsa kommer aldrig skippas..


Fortfarande ingen bra rubrik..

Fattar inte riktigt varför jag skriver dem här inläggen..jag har inte planerat något att skriva om, det kan bli vad fan som hellst. Jag har tråkigt, det vet jag:) Pratar lite med Matilda och..ja inte så mkt mer. Söndagskvällar är ändå aldrig roliga. 2 rader och redan slut på skit att skriva om.. ångrar redan att jag började skriva det här inlägget  "sätter fingret på backspace"..Nä skiter i att radera, men de blir fan inte mkt mer nu.

Äää Hade gött

M<3M


Blogglista.se

Det är så här, jag vill nå ut med mitt budskap. Jag menar, blondinbella, alex schulman och fan och hans moster får chans att nå ut tll världen och säga vad dem tycker, så snälla trogna läsare! Tryck på Blogglista.se, länken under min visningsbild! Det ger mej ranking poäng och gör så jag klättrar i listan över okända svenska bloggare!

Tillsammans ska vi förändra samähllet! Hjälp mej att förändra! Tryck!


Jag Är Jag

det är är ett sånt där spontant inlägg, ett inlägg som skrivs för jag känner för att skriva. En blogg är jävligt bra på så sätt:) Jag vete fan vad jag ska skriva om riktigt, därför kan det här inlägget ses som lite väl onödigt.
Undrar lite om livet är påväg utför om man egnar en fredagskväll åt att titta på Doobidoo..? Finner ändå viss tillfredställese i att se det! Nu blev det visst Robins.. känns lite Jay Leno över de hela..men men, är man skåning så ska man la ha nått roligt i livet:)

Två inlägg på en kväll..fan undra om det är bra..jo lite kanske, någon finns de la alltid som läser det här. Undrar vart logiken ligger i att ha folkligt styre (demokrati) när politikerna ändå bara kör över än som en liten dvärgpudel.. finns jävligt många exempel..tex FRA lagen, det handlar om våra privatliv..får vi vara med och bestämma, nej för fan! vi vet ju inte vad det handlar om, vi är för dumma för det! "ironi". Ett annat jävligt bra exempel är Lissabonfördraget..för att förklara snabbt för den icke insatte vad det är: lissabon fördraget är ett "nytt" förslag för regler som ska gälla i EU, detta förslag är egentligen inte nytt, det var uppe i folkomröstning men där fick den ett stort jävla NEJ! men då gör borgarna ett drag som verkar funka..dem döper om det och säger "det här är bra för sverige, det inser ni och slipper rösta om det" så nu den 20 november röstar dem i riksdagen om det, till och med sossarna röstar för förslaget..lissabonfördraget vill ge EU mer makt och sverige kommer förlora sitt unika kollektivavtal (arbetarens rätt).
Åter igen får vi som lagen gäller inte vara med och bestämma, vi blir överkörda..igen..jävligt illa!

Efter att ha skrivit det här inlägget inser jag att de inte finns logik..så grattis sverige, vi lever i en diktatur! (tolka de som ni vill).
Nä nu ska jag fortsätta se på tv! Hade gött!

M<3M

Jag är dålig på rubriker

Det är nu på helgerna jag skriver blogg, beror väl mest på att de är nu jag känner att jag har tid för det. även nu jag fått insperation till att skriva något. Just nu kollar jag lite på reprisen av debatt, dem har med alex schulman. Hur fan kan man kalla han komiker?  Han har säkert gjort en del roligt, men att leva på att göra narr av kändisar är inte direkt komik. Jag gillar inte kändisar, dem är dåliga förebilder och ses av media som mer värda än andra. Det kan jag skriva ett inlägg om en annan gång. Men vad fan känar det till att bara sitta och vara spydig vid internet när man ändå inte står för det öga mot öga med den man skrev nått illa om i sin blogg eller vad det nu kan tänkas vara. Alex Schulman är ingen komiker.

Nu vetefan vad jag ska skriva om alltså..totalt hjärnsläpp! Jo! Måste säga Grattis till Matilda som fyllde 16 i onsdags<3 Hoppas du hade en mkt bra dag<3

Det här vart inte ett så bra blogginlägg, men vafan, man kan inte lyckas hela tiden:) skriver någon annan gång!
Över änd ut!

M<3M

Inspererad!

Såg nyss på en dokumentär jag köpte i Hudik..Punk:attitude! Blev jävligt inspererad! Det är nu jag ska skriva blogg (vilket jag nu också gör!)! De finns så jävla många idéer om hur man ska se ut och hur man ska vara för att klassas som en viss typ, tex punkare, hårdrockare, hip hoppare osv. Vad är egentligen punk? Ja inte fan är det att se så jävlig ut som möjligt och förstöra så mkt som möjligt! Enligt mej är mina tankar och musiksmak punk, visst jag har haft tuppkam och har kängor och harrington jacka, men det gör mej inte till punkare.

Det är inte bara inom punken det finns en jävla massa wannabes..ta bara "emo stilen". Vafan..man kan inte ens vara emo..det 14 åriga killar säger att dem hatar, är egentligen jämnåriga tjejer och killar som klär sej på ett sätt som dem tror är alternativ, sen lyssnar dem lite på Fall out Boy och My Chemical Romance och utbrister "jag är emo!". Dem här människorna vet ju fan inte ens vad emo innebär, dem tkr de som är emo är skitmusik för man inte hör vad dem sjunger..lika dant som vi har människor som lyssnar på Blink 182, Sum 41 och Green Day och kallar sej punkare, jag gillar Green Day, men punk? Jag vete fan..

Hela idéen med punk är ju att den ska vara motsatsen till hela etablissemanget, mot alla jävla radiohits! Där tycker jag band som Green Day och liknande band nu för tiden är långt ifrån punk, även om jag gillar mkt av den musiken dem gjort. Punk för mej handlar om att säga till sej själv och samhället "jag tar inte den här skiten, jag tänker inte bli hjärntvättad!". För är det inte det vi blir när vi läser aftonbladet och tror på varenda jävla rad som dem skrivit? Inte ifrågasätter vi att Kuba är en diktatur? Eller att alla som dör i Irak verkligen är muslimska extremister med AK-47:or. Vi litar blint på vad media säger, vi tror att dem vackra människorna i världen är dem som väger 44 kg och är modeller på catwalken. Vi har skönhetsideal som vi följer, enbart för media säger "det här är en vacker människa, vill du se ut som henne/honom köp den här produkten".

I dagens samhälle kontrolleras vi av media. Vi köper bantningsmedel,vi köper smink för att vara snygga-enligt medias värderingar-, vi har till och med människor som tipsar oss om vad vi ska ha på oss för att vara moderna och snygga i vinter!  Är vi så jävla programerade att vi inte ens kan fixa sånt själva? en sån enkel sak som att själv bestämma vad man tkr är snyggt..Självklart får ni gilla Ebba von Sydow och liknande idioter som berättar vart ni ska köpa er dyra väska eller den där svindyra men ack så populära tröjan, det är ett fritt land. Men varför ska ni sen se ner på folk som vågar och kan tänka själva? Sitter värdet i kläderna och utseendet? Då är det fan bra kört för mej och alla andra som inte ser vitsen med märkeskläder. Jag citerar John Lennon som avslutning på den här delen av bloggen: "Say what you mean, Mean what you say!". Jävligt sant.

En liten önskan också, om människan med signaturen "Kungen" var seriös, skulle vet vara väldigt skoj om du kunde säga vem du egentligen är:) Vart väldigt glad över din kommentar i varje fall! Tack på förhand!

Ni kan sparka, ni kan slå, ni kan håna, ni kan spotta, men ni kan aldrig ta ifrån mej min stolthet, min stolthet över mig själv, över den jag faktiskt är!

M<3M

Hemma, men redan påväg tillbaka!

!!!

Kom hem från Älsk igår, sjukt jävla jobbigt..många tårar fällda på söndagen. Idag var dem nära många gånger. Men det mycket braiga är att jag redan beställt biljetter till jullovet! Så den här gången firar vi till och med nyår tillsammans! det får 5 av 5 pluppar, jävligt bäst!

Orkar inte direkt skriva mer..ska se boston tea party om 25min, sen sova. Imörrn är det både körlektion och matteprov. Önska mej lycka till!
Vill också bara be alla idioter som jävlas och hånar/skämtar om mig och mitt underbara förhållandet att dra åt helvete:) Jag tar inte åt mej, men inte är det skoj att inte många % är glad för min skull:) Men men, Nä nu ska jag inte klaga mer.Jag har Matilda, den bästa på denna jord<3

Hade bra!:)

M<3M

RSS 2.0