SM-Slutspel och en orättvis skola!

Fan att jag aldrig kan uppdattera regelbundet! Sjukt irriterande då jag vill men glömmer/inte orkar:O Skit alltså! För tillfället sitter jag med en kall öl och hockey på tv! Timrå-HV 71! Hejar så klart på Färjestad i slutspelet, men då deras match inte sänds på tv idag så blir det Timrå-HV! Heja Timrå!!!!

Mitt liv är som sist jag skrev här, dock lite jobbigt eftersom jag aldrig lär komma över henne, drömmer till och med om henne ibland, sinnesjukt och vrickat, I Know. Men så är det tyvärr..tur det finns vänner:)<3

Ser fram emot en lugn helg, dock med Öppet Hus på lördag...Alltså när ska skolledningen fatta att alla inte bor i tätort med bussförbindelser? Spelar ingen roll hur många frikort jag får, DET FINNS INGEN KOLLEKTIVTRAFIK HÄR PÅ HELGER!!! Alternativet är att söka ledigt. Självklart skulle jag kunna det, men varför i helvete ska jag behöva söka ledigt enbart för att bussarna inte går? Hoppas jag, min bror och alla andra som måste ta bil in får resersättning! Ska i alla fall trycka på överheten uppe i kanslihuset imorrn så får vi se:) Annars kanske en insändare i NA eller liknande funkar^^ Vad sägs om rubriken "Alléskolan, skolan där landsbygden inte finns"?

Nu börjar hockeyn igen!:)

Kommentera gärna så jag får en boost och vill fortsätta skriva^^

Hajk!

RSS 2.0