De blir ett till!

Blir mycket skrivande idag:O Hoppas ni klarar med det, elle, ja de gör ni för annars hade ni inte tittat alls:) Läste någon stanns att ju oftare man skrev blogg ju mer läsare fick man..om de stämmer borde jag skriva ett inlägg per timme och bygga upp hela mitt liv kring spogge.blogg.se.

För övrigt tycker jag det är väldigt typiskt Sverige att jaga fildelare och människor som är relativt oskyldiga och i alla fall inte är till fara för någon annans liv, istället för att satsa pengar och resurser där dem verkligen behövs, på våra gator och torg. Anledningen till att vi nu har Ipred-lagen är att dem stora artisterna som redan har en jävla massa miljoner gömda i madrassen är rädda att sluta tjäna på sina fans och vanliga personer. Vinnaren med fildelning är ju dem mindre etablerade artisterna som nu når ut med sin musik. Men men, i Sverige är det mesta tillåtet och demokratin är inte så demokratisk.

Nu ska jag se på tv och sen prata med Matilda<3

Hade!

M<3M

Fredag! Jag börjar komma igång med det här!

Sitter här och tittar på Leksand-Malmö. Ganska intressant, men det är ju inte FBK!  Skönt med fredag! Äntligen! Nu i helgen och dem senaste dagarna har det blivit mycket bilkörande, ska ju försöka klara uppkörningen på tisdag, även om jag är lite tveksam till att jag klarar det..men men, får göra mitt bästa och se resultatet:) De där med körkort är fan inte lätt.

Borde försöka skriva här varje dag, märker att jag ändå har ett par trogna läsare som läser min enkla blogg:) Egentligen borde ni som läser önska något jag ska skriva om! Äää längre än så här blir det inte för stunden, men lite blev de i alla fall!

Hade bra!

M<3M

Ibland är det bara skoj att skriva

Matte är fan inte roligt, det är det svårt. Haft matteprov i Matte B idag:O det är inte lätt men jag hoppas jag klarar skiten så jag kan vara lite lugn en stund i alla fall! Annars har dagen varit ganska lugn, inte mkt att hetsa upp sej på inte. Har annars kommit på att det fan är ganska skönt att sova på bussen för man blir vaggad till sömns av bussen som vibrerar så förbannat möe, spelar ingen roll om man lyssnar på black metal eller Darin (han är inte speciellt bra alls och därför bör man somna om man lyssnar på han, har inte prövat), man somnar fan ändå!:O

När jag väl kommer hem trött och sliten, speciellt i skallen, och ska sätta mej med datorn och prata med Matilda och äta mackor och dricka oboy och enbart slappna av och se That´s 70 Show, så upptäcker jag till min stora besvikelse att kronprinsessan och den där snobb-daniel förlovat sig och nu  tamefan fyller ut både svt och tv4:s tablåer-.-
Kan vi inte avskaffa monarkin snart? Jag menar seriöst på att dem enbart kostar oss svenska skattebetalare pengar och inte gör någon större nytta alls..ta bara det kommande bröllopet, det finnaniserar dem med våra pengar..och så är Maud olofsson bekymrad över att dem som röstade fram dem inte vill lägga skattepengar på på SAAB utan på sjuksköterskor och poliser..men tydligen går kungahusets festligheter bra. Förbannat konstigt.

Tänkte inte göra de här till ett så politiskt inlägg..men de sket la sej lite här ovan. Men en fundering jag har är hur jag ska få min blogg mer känd.."tänker"..vill ju ha så många läsare som möjligt, det är ju därför jag skriver blogg:) Vill påverka och få folk att tänka efter. Men är det någon som har nått förslag? Hur ska jag göra Spogge.blogg.se mer känd? Ni får jättegärna skriva förslag till mig, för utan er läsare är jag ju ingenting:) Troligen kommer jag inte få någon kommentar om förslag, men värt ett förslag:) Ni får jättegärna länka min blogg till alla era bekanta och vänner oxå, så vi kan bli en jättestor fin familj:D

Nu ska jag snart lägga mej och läsa lite och sen sova. Sovmorgon till 7 imörrn! De ni!:D
Hade bra!

M<3M


Det var en gång...

ett land med en regering som brydde sig om folket. sen kom valet 2006 och borgarna tog över.

Sitter hemma hos Matilda, hon är i skolan..men kommer hem ganska snart, skönt.
Satt i soffan imörrse och titta på god morgon sverige eller vad de nu kan heta. Och det stora samtalsämnet var att GM nu överger SAAB och låter dem få klara sig själva. Och svenska regeringen vill självklart inte rädda det sjunkande skeppet. Anledningen är att det kostar oss skattebetalare för mycket säger Maud Olofsson.(http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1448547)  Hon säger att svenska folket valde inte den här regeringen för att dem ville att vi skulle stötta krisande bolag, utan för att vi skulle satsa pengar på skola och omsorg. Självklart vill vi det! Men till och med Maud måste inse att om SAAB går i konkurs och alla anställda får gå, så har svenska skattebetalare förlorat mer än om vi skulle lägga skattepengar på att rädda dem nu. Borgarna måste tänka om och tänka på folket ist för sina egna jävla miljonlöner.

för övrigt är allt som vanligt. Pontus skickar dålig svensk hip-hop till mej och jag funderar på att göra en massa saker som ändå aldrig blir av...btw så känns det inte speciellt annorlunda att vara 18 mot att vara 17..men men, snart 40, då börjar livet på riktigt!

Över änd Ut!
M<3M

Snacka om idiotiskt

Länge sen jag skrev, sorry, blev så när man fick mindre trevliga kommentare och tappade sugen lite. Men nu skiter jag i den personen och skriver igen.

De är jävligt jobbigt när man behöver gå på toa, hittar en toa och upptäcker att man behöver betala för att få använda den! Är inte det höjden av dumhet? att behöva betala för att skita!? Så jävla idiotiskt så de inte finns..finns de inte andra sätt att tjäna pengar på?

Snart fyller man 18 oxå, de ska bli skönt, speciellt om jag klarar körkortet snabbt, så jag kan slappna av sen. Och så åker jag till Älsk nästa lördag!<33 sjukt underbart<3

aja, allt för idag.

M<3M

RSS 2.0