Sverige,Sverige Missfosterland?

!
Sverige är ute ur fobolls-EM. Surt som fan är de, men vi har bara oss själva att skylla. Sverige spelade total värdelös fotboll. Är ni stolta svenskar? Jag är inte de:) Så mkt brister och fel som Sverige har. "Ja men vår vackra natur!" Finland och Norge har ungefär samma natur som vi har. Sverige är inte speciellt unikt. Visst kan man vara stolt svensk utan att va rasist eller främlingsfientlig, men snälla, kan ni då kliva fram ett steg från ledet? Ni som tkr sverigedemokraterna och nationaldemkraterna är rasistiska/främlingsfientliga, ni som inte tkr det är fel med invandring? Jasså, ni tkr visst som alla andra "patrioter". Ni kan ju för fan inte ens nämna en svensk tradition:) Kanske för de inte finns någon? Svensk kultur= andra kulturer som blivit "svenskt".

Och idag röstades det JA till FRA-förslaget..hur kan man göra något sådant i ett demokratiskt samhälle? Våra privata mejl,telefonsamtal..allt tekniskt, kan hamna i ett filter som svenska försvaret och regeringen har tillgång till. Vi lägger vårat privatliv i borgarnas genomruttna händer. Känns det säkert? Nä, inte enligt mej i alla fall.

Kanske borde skriva lite mer om vad som händer i mitt liv i den här bloggen? Ändå ingen som läser det här:)

Sverige,Sverige Missfosterland är en låt av Tondöv Terror, Jag håller med:)

Over Änd Ut MVH Spogge


De e då inte lätt!

Många klagar på att jag aldrig e nöjd..De kanske är så? J
ag kanske inte är nöjd, Men ska jag vara de då? Jag klagar inte speciellt just på mitt eget liv. Jag menar, jag har alltid vart lite av en ensam varg. Aldrig vart den som har haft många kompisar. Men jag har vart ganska nöjd med de. Sen när jag väl får en nära vän, då sviker den. Jag tänker inte nämna några namn:) De är bättre personen i fråga får känna efter själv:) Det är i alla fall inte lätt att hålla ett löfte till en person som ljuger för en. Jag kommer svara uppriktigt om personen i fråga frågar mej om det är den. Jag har en riktig vän, som jag umgås med. Sen har jag några som jag umgås med i klassen men inte på fritiden. Dem är uppskattade ska dem veta!

Men nu till dem/den som klagar på att jag klagar på så mkt: Är du nöjd med samhället som vi lever i? Du klagar på mej när jag skriver en kontroversiell text om Engla, men är de inte sant de jag skriver då? Att människor är inte lika mkt värda? Engla blir mördad, sorgligt, en 40-årig man i pajala blir misshandlad till döds..vem får mest rubriker? "men hon är ju barn, det är hemskt när barn dör!" Jo de e sant, men är de inte hemskt ovavsett vem som dör?

"Men Mogge du bara klagar, varför klagar du så mkt på borgarna som styr? De e ju bara att ta ett arbete!"

Jag vet inte, men inte tycker jag det är humant eller speciellt bra att tvinga in sjukskrivna i arbete, att låta dem ta skitjobb för en lön som är så dålig att dem förlorar på att jobba iställe för att få A-kassa. Moderaterna kallar sig för nya arbetar partiet, sen när började vi kalla vd:s och högt uppsatta tjänstemän för arbetare? De är ett enda jävla hyckleri.

Jag kanske klagar mkt, men jag försöker också göra något åt de. Jag sitter inte och gnäller och är sur utan att försöka göra mitt för att de ska bli bättre. Jag klagar för att de är så mkt som är snett i samhället.

Jag ber om ursäkt för att det här inlägget vart väldigt klottrigt, men men!

Vill avsluta med att tacka min underbara flickvän för allt stöd<3 Jag Älskar Dig<3

ps. Dem få vänner jag har betyder mkt för mej!

Över änd ut Mvh Spogge

RSS 2.0