Twitter!

Så säger fåågeln! Jag twittrar mer aktivt än bloggar! Gillar att twittra, så enkelt och så snabbt! Så kolla in min twitter sida och Följ mig!:D Har ni inte twitter så skaffa! Mkt roligt!!

https://twitter.com/HatedBird (KLICKA)

Haajk!

Min dag idag!:D

Tjoho! 19 jävla år..orkar faktiskt inte skriva så mkt mer än de! Pensionsspara snart kanske?

Hajk!

The Big Bang Theory!

Fick säsong 1 av just The Big Bang Theory idag som jag beställt från CDON! Underbar serie må jag säga! Ska snart se några avsnitt till! Fnissar så härligt åt de;D I helgen ska jag vara spårvakt ett antal timmar när Zinkgruvans IF anordnar stor skidtävling både lördag och söndag! Kom och titta! Lördag startar de 9 vid klubbstugan! Kom och titta!

Imorrn fyller jag år, känns väl roligt, mest jobbigt:P snart 40 ju! Blivit lovad en fin frukost av syster! Ser jag fram emot! Hade gött alla!

Hajk!


Webbdesign..

Snart slutar webbdesignen och naturkunskapen börjar..usch och fy fan! Lite väl elakt att plåga elever med sånt? Dessutom en jobbig labb på schemat.. Vill hellre hem och sova! En macka till vore inte fel heller! Tur man fyller imorrn så man får goda kakor;D

Hajk

Live från skolan!

Japp, sitter i datasalen i Biblioteket och skriver detta inlägg! Åkte bil till skolan idag! Mycket bekvämt må jag säga! Dock var det en bil som hade dragit in i en snövall bakom Konsum i Hallsberg! Sorry att ja inte stanna och hjälpte dig! Var redan några minuter sen förstår du! Måste vara något typiskt svenskt det där..att inte stanna och hjälpa..aja! Såg inte ut att vara några större skador varken på förare eller bil!

Gymma sen i eftermiddag och ta upp morbror i Askersund! Snart är det torsdag och min födelsedag så det står härliga till!:D

Hajk!

Sverige är i krig, men till vilken nytta?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6561293.ab

Kriget i Afghanistan har fått 2 ansikten. Ansikten på 2 svenskar som stred i Afghanistan, 2 ansikten som nu för alltid är begravda. Hade kriget i Afghanistan utkämpats för det afghanska folkets skull hade det kännts "bättre", men när alla dessa människor dör i Afghanistan till följd av USA:s imperalism och kapitalism känns det bara ledsamt.

Det må så vara att det finns krafter i landet som vill döda oskyldiga människor i religionens tecken, men det finns det i alla länder, inte minst i USA. Ändå finner USA det logiskt att raketbeskjuta,bomba och ockupera ett land som redan innan var fattigt och hade problem. Men i USA:s jakt på olja och pengar, och så klart terrorister är tydligen allt möjligt. Påstår du att USA och alla dess allierade i Afghanistan och Irak är där för folkets bästa är du naiv och kanske till och med dum. Det jävliga är att Sverige och andra länder ställer upp på att hjälpa USA i jakten på profit. Därför har nu 2 svenskar dött, mina tankar går givetvis till deras anhöriga och jag hoppas verkligen att Sverige inser att soldater i Afghanistan inte bör förekomma!

Vi har alltid stått utanför Nato, ändå strider vi sida vid sida med just Nato, till och med under deras fana nere i Afghanistan. Och vi tycker att Afghaner och Irakier är mördare och barbarer som skjuter mot soldaterna i deras land, men motståndsrörelser under andra världskriget i Norge,Frankrike,Danmark eller Polen är hjältar? Hur går det ihop? Öppna ögonen och inse att USA:s krig är inget annat än vidrigt och åt helvete!

”Vad betyder det egentligen att vara terrorist? Vad är skillnaden om bomben som spränger huset var gömd i källaren eller släptes från ett flygplan?” Sjamil Basajev, tjetjensk motståndsledare.


Hajk

Lyktjäveln gick sönder!

Händelserik dag/kväll! Gräva fram traktor tog fan 3h och vi var blöta,kalla och hungriga som fan! Jaja, den kom loss, vi åkte iväg med min fina volvo, dock så råkade jag..hur ska man säga..äää jag drog i en snödriva fort som fan! dock gick inge sönder, men det behövdes den där jävla traktorn för att dra bort den! Det slutade med att bilen gled in i traktorn och baklyktan på vänstersida pajade-.- aja! Pizza har vi käkat! CS med Eklund och Alex en stund nu!:P

Hajk!


Söndag med gym och Em-kval lottning

Ja som ni ser på rubriken är det de som står på dagens "Att-göra-lista". Väntar på att dem ska börja lotta och när det är klart blir det en resa in till stan för att gymma! Haha, premiärministern i Polen(tror ja) är inge vidare på engelska, kanske blir polsk riksdag snart?

Annars blir det en slö dag, se på tv, ta de lugnt.

Hajk

Bästa bloggen?

Tydligen låg Kissie överst på bloggtoppen, före Blondinbella...Det komiska är att hon är ett sjukt fint exempel på vad brunkräm och bröstförstoring kan betyda, om jag säger det snällt, det är inte hennes skrivande som gör henne populär! Tycker min blogg är bra mycket bättre! Eller Johannas, den är jävligt bra:) Kissie och Blondinbella kan dra åt helvete. Go Natt

Hajk

Dead man walking!

Ja, en liten slags anknytning till mitt mentala tillstånd. Mår inte direkt dåligt, varken psykiskt eller fysiskt. Men senaste tiden har verkligen tagit musten ur mig. Känner mig tom helt enkelt. Känner mig fri, känns liksom skoj att kunna göra något utan att behöva tänka på något annat än mig själv, men fy fan vad jag saknar mänsklig närhet. Och hålet i hjärtat har inte läkt helt än...

Tittar som vanligt på melodifestivalen när den sänds. Och samma visa varje år egentligen. Jag gillar inte musiken eller konceptet, speciellt inte att halva skiten bedöms på hur folk klär sig. Det borde ju rimligvis vara sången,låten och utförandet av nummret som spelar in på om det bör vinna eller inte, inte korta kjolar eller sminkade ögon? Jag vet inte, bryr mig inte heller! Men det är billig och bra underhållning, och Dolph är cool som fan, He-Man!

Om det är någon som läser så kommentera gärna här, på bdb eller liknande, bara så ja vet att ni lever och läser! (Det finns en person som inte bör kommentera, men hon vet nog om vem hon är, inte är du välkommen hit i alla fall)

Hajk

Tillägnat mitt största fan, Alex the elefant!

Nu sitter ja hos Eklund, dricker rom med cola och en del öl! Vi ska snart leka 14åringar och lira CS tillsammans! Alex the Elefant är då en kille i sina bästa år, småfet, småglad och lite knepig! Denna man/pojk/..flicka(?) hittar ni i Askersund eller Gransjöbackarna! Han gillar In Flames och..Elefanter! Jag lånar just nu hans keps som är äkta vara, köpt i Thailand för 40kr! Nä nu ska vi lira snart! Lycka till Alex! Och Eklund, som kommer äga..

Hajk och Tjipp!

RSS 2.0