Trevligt Trevligt

Varm och skön dag idag! Spenderades med lite fotbollsspelande och kalas hos morbror (morbrors frus dotter som fyllde). Så efter goood mat och mkt öl var det mkt som var fullt, så att säga. Sen blev de speedway på tvn och sist kom hemma hit och kollade på en film med miig^^ Trävligt:D

Imörrn blir de med varmt..äta hos farmor och troligen åka ner och se på fotboll på Ekersvallen..hmm..skoj:)

Saknar Matilda mycket, så därför trycker jag in den här lilla textbiten här nu, helt spontant skrivet av mig!:

Sval som sammet, het som solen
du kommer svävanden ner bland molnen
Söt som socker, fin som få
jag sträcker mig för att nå
Med dig är jag underbar
Med mig är du mitt allt

M<3M

Sexblogg!

Jag kanske skulle göra om det här till en riktigt jävla het sexblogg:O? Bara genom att skriva Sexblogg! så får jag säkert 100 läsare extra:D Nä, jag lämnar mitt sexliv till de privata, om ni vill veta om mitt liv som onanist så..nä kanske inte de heller:O

Snart slut på skolan och de innebär lov och pussa på Matilda:D<3 Hade bra!

M<3M

7 Juni= V

Nu mina vänner är det snart dags att ta ställning! Den 7 Juni är det EU-parlaments val och vi ska rösta! Och vi som vill ut ur det högst orättvisa EU ska rösta på Vänsterpartiet! Här har ni frågor och svar om V:s politik om just EU: http://www.vansterpartiet.se/euval2009/infor-valet/fragor-svar/. Sverige har under sin tid i EU betalt mer än 300 miljarder kronor i avgifter till EU. Av dessa 300 miljarder har vi knappt fått tillbaka något alls.. Är det värt det? Tänk så många vi skulle kunna anställt eller hur många jobb vi skulle kunnat rädda i dessa tider! Det är dags att sätta stopp för det gubbiga, byråkratiska EU som nu utvecklas.. Rösta på Vänsterpartiet den 7 Juni!

MVH Morgan

Jag är bra!

Just dem orden borde man faktiskt säga till sig själv lite oftare! Sverige är så jävla tillbaka draget, man får absolut inte tycka om sig själv och man får absolut inte tycka synd om sig själv, det kan troligen vara farligt! Slutade plugget tidigt idag och åkte således bil in till skolan. På vägen hem lyssnade jag på P3 där det handlade om diskriminering och liknande saker. Medverkade i programet gjorde då Katrin Zytomierska som varit med i tv4:s eftersnack till Idol osv. Förut har jag tyckt att hon varit en uppblåst jävel som jag absolut inte gillat. Men när hon nu gav sin egen bild på varför hon är så elak och enligt vissa bedriver mobbning mot människor måste jag svänga i mitt tycke om henne.

För att få reda på exakt vad hon sa och tyckte så lyssna på Brunchrapporten på P3 http://www.sr.se/sida/default.aspx?programid=3182, Men hon har verkligen en poäng. Jag blir mer ledsen om man hoppar på min personlighet än om man hoppar på och kallar mig fet, ful eller äcklig eller va fan som hellst! Tyck vad ni vill, jag lär knappast kunna eller vilja ändra nått för en sådan skit grej!

Så! Jag, du och de flesta är BRA!

M<3M

Nu ska skiten ta slut!

Nu har röstningen börja, Norrbaggarna fick första 12... och sverige har noll än så länge efter 2 röster av..42! 42!!!! Fan 42 stycken som pratar skitdålig engelska! Aja, bara plåga sej igenom skiten för eran skull!:) Sverige får nu sina första poäng! 4p från Malta! Heja Malta! Har för mej att det var där Magnus "biffen" Samulsson vann världens starkaste man en gång i tiden!

(en paus på några minuter, sammanfatta om en stund)

(7 poäng på 8 länders röster, ingen bra början! Vinner inte Sverige rakar jag av mej håret!)

Ääää jävla skitprogram! jag ger upp de här och säger att Norge kommer vinna!

Tack till alla som läst min blogg idag och hoppas ni funnit det här ganska roligt i alla fall!:) Jag återkommer med mer seriösa inlägg när jag känner för de!

MVH Mogge!

23.00 (typ)

Nu har alla skrikit klart och röstningen ska börja! Tyvärr innebär det att det nu är ca 30-40min tills vi får börja höra röster..men det får man stå ut med helt enkelt! Min favorit så här efter att alla har sjungit blir nog faktiskt Finland! Låten passar nämligen bra på Speedway! Så därför tycker jag lite om den, men jag tkr även att Danmarks bidrag är bra! (nej jag är inte grann-röstare! har varken nått för dansjkävlar eller fulla finnar!) Så nu är det bara att vänta på att det ska börjar röstas! Jag återkommer när det börjar bli dags för det och kommer direkt när vi vet vem som skrikit bäst skriva de här på bloggen och trycka på spara och publicera! SÅ håll utkik!

ps. ryska bidraget var rent ut sagt pissdåligt


MVH Mogge

22.00 - 1/4..det vill säga..plåga

Jahop, då var jag tillbaka! första timmen har inte innehållit så jävla mkt roligt..Sverige har sjunigt och de gick säkert bra, jag e inge bra på att bedömma sånt..bäst hittils har nog Island varit, lite gayig låt men det är å andra sidan hela jävla ESC. Det är inte så mycket att rapportera förutom slampigt klädda människor som sjunger högt och falskt.

Nu i pausen så är det någon reporter som säkert vart med i många ryska porrfilmer (inte sett någon av dem ska poängteras), hon fick några böghatande poliser att sjunga fult! (böghatande grundar jag på att gay-paraden som anordnades tidigare idag avbröts jävligt brutalt av militär och polis på uppdrag av den jävla borgmästaren i moskva som tyckte homosexuallitet var fel, sjukt att vi 2009 fortfarande inte kan respektera varandra). Nu fortsätter spektaklet och jag återkommer om ca 1h!

Ps. Tur jag har öl

Mvh Mogge!

21.00- Början!

Jahop, då är det dags för ännu en jävla ESC som kommer vinnas av en lättklädd, arbetslös och lätt prostituerad kvinna från någon gammal öststat! Detta kan jag dock inte ta ansvar för och ber därför redan nu om ursäkt! På tvn syns just nu 2 ryssar som är dåliga på engelska, men de gör inget, för 90% av alla män som kollar kollar troligen på den ryska medelålderskvinnans djupa urringning, jag är inte en av dem, jag bara noterar!

Spektaklet inleds med en teater bestående av Moskvas hemlösa..ser det i alla fall ut som.. Någon pratar på ryska med..låter lätt berusad. Dem kastar med varandra och ser ut att ha allmänt roligt, Det dröjer väl ca 30min innan det börjar sjunga falskt, men jag återkommer vid 22 med en lägesrapport av hur fan det går! Lycka till Sverige, det lär behövas!:)


MVH Mogge

Idag blir de LIVE!

Eftersom min förra kommentator-karriär vart en så stor succse så ska jag idag kommentera ESC! Uppdaterar varje timme med start 21.00! Så var med mej idag så ska vi nog fan lösa det här!!


21.00- www.spogge.blogg.se ESC!

Efter lite påtryckningar..

Eller påtryckningar, men i alla fall 3 stycken som tkr jag ska fortsätta så fortsätter jag väl skriva lite då.. Speciellt nu när jag kom på nått att skriva om!

Vi glorifierar USA som den stora världspolisen och många tycker USA är ett drömland! Svenska regeringen kritiserar verkligen inte USA i alla fall, inte EU heller! Igår såg jag på filmen John Q som handlar om en far som ser sin son falla ihop på baseboll plan och får reda på att sonen behöver ett nytt hjärta. När de kommer till sjukhuset täcker inte hans försäkring kostnaden för transplanstion av ett nytt hjärta. Han tar då gisslan på ett sjukhus och kräver sin sons namn på listan över människor som behöver ett nytt hjärta.

Det här visar verkligen på hur ett liberalt USA inte fungerar! I Sverige betalar vi högre skatter och på så vis är vi alla försäkrade om det skulle hända något och vi skulle behöva opereras eller liknande. I USA fungerar det inte så, där är man totalt utelämnad om man inte har råd med sin försäkring! Sverige är en välfärdsstat, det är inte USA!

I veckan lovade Obama att släppa bilder på amerikanska soldater som torterade och förnedrade irakiska fångar. Detta löfte drog han tillbaka i onsdags med motiveringen att det skulle vara en fara för amerikanska soldater utomlands.. Nu har han till och med brutit ett vallöfte! Guantanamobasen som han skulle stänga om han fick makten får fortsätta att vara öppen! Obama börjar likna samma skurk som den alla föregångare till han varit. USA är inte heliga, USA är orsaken till att miljontals liv har spilts under många hundra år! det är dags att säga NEJ till USA:s förtryck!

M<3M

De här går i graven

Eftersom jag sällan skriver och ingen läser lägger jag ner det här inom ett par dagar..inget roligt längre..

MVH Mogge

Mycket på G..

Just de, en jävla massa saker på G. Framförallt är det snart nationella prov både i Matte B och tyska steg 4.. Det är jävligt jobbigt och jag hade absolut hoppat över det om det bara gick!  Men nu är det som det är och man måste väl kämpa sig egenom det där skiten också. Har hänt ganska mycket sen jag skrev sist som sagt, och jag orkar inte skriva upp så mycket känner jag. Men snart är det EU-parlaments val och där tror jag Piratpartiet kommer nå stora framgångar. Detta tycker jag själv är ganska bra, även om jag själv inte kommer rösta på dem, men de behövs i EU för att röra om i den där jävla grytan! Och är det något som EU inte vill ge oss så är det vårat eget privatliv! Detta gäller även våran hycklande regering som ena stunden är för höga chefbonusar och sen nästa stund vill ta bort den...

Att ha en regering som övervakar än och dessutom ser till att öka klyftorna mellan arbetare och en liten minoritet överklass är fan sjukt. Våran blåa regering sätter minoritetens intressen i första hand när de egentligen borde sätta majoritetens intressen först!

Nä nu ska jag fan käka en bra frukost och sen kanske ta tag i matten, om jag orkar..

M<3M

En ganska meningslös rubrik..

Jag vet ärligt inte vad jag ska skriva om..men det kanske löser sig:) Jag hade inte tänkt skriva så mycket alls.. Det kan bli det kortaste inlägget i min korta blogg historia...Jag vill bara tacka Matilda för att jag får vara hennes och för att hon alltid finns där för mej<3 Det är underbart<33

Så, tack Älsk<33

RSS 2.0