Carpe Diem

Igår fångade jag fan dagen rätt reält! Sov visserligen ganska länge men när jag väl kommit upp ur sängen tvättades de bil, de handlades, det  vart en promenad och jag grillade! Tyvärr var det väl årets prestation..Men det va gött att sätta sig med en kall öl igår ute på altan och bara njuta av dej förbannat fina vädret!

Fast idag ska jag ju va lite solidarisk och åka med morbro och kolla på en ny bil till han. Så därför, eller delvis därför sitter jag uppe redan nu (klockan 8.29) och väntar på ett samtal. Skulle väl kanske orka göra frukost, men just nu är det lite tungt med orken..Just ja, söndag idag, Söndasparty ikväll!:D Det tycker i alla fall jag är bra!

Om ni föressten vill ha en liten suprise i era vindruvor ungefär som på Max så köp era vindruvor i Botkyrka utanför Stockholm för där får man jättespindlar med i förpackningen! (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4995765.ab). Jag gillar inte spindlar, de där hade fan dödat mej!

Nä nu ska jag strax göra den där frukosten och sen vänta och se!

Hade bra!

M<3M

X_X

Jag e verkligen dålig på att skriva blogg..jag skriver sällan och jag skriver ännu mer sällan om något relevant över huvud taget!  Men jag glömmer bort hur skönt och roligt de kan vara att skriva blogg. Det är lixom en brefrielse och det är fortfarande mina egna tankar och åsikter som jag får uttrycka! Det kan inte bli annat än bra!:)

Just nu sitter jag i soffan och väntar på att ÖSK-Kalmar FF ska börja. Lyssnar via webbradion, men ska allt ta mig in och se dem spela någon/några matcher i år! Måste ju heja fram favoritlaget!

Sitter och lyssnar på Kvällspasset i p3 (p3 är för övrigt en väldigt bra radiokanal, dessutom statlig!) där dem diskuterar prestationsångest. Ångest över huvud taget är ganska jobbigt. Man kan fan ha ångest för vad som hellst här i livet. För att pengarna ska ta slut snabbare än tänkt, för att någon nära mår dåligt, för att man har mycket att göra i skolan eller i stort sätt vad som hellst. Jag själv har ångest ibland. Ibland blir det mycket ångest, ibland blir det ingen ångest alls. och det kan verkligen vara för vad som hellst. Ibland känner jag att jag borde göra något åt min vikt och kondition men finner inte motivationen eller orken till de. Jag känner en stor ångest och en stor press över att ha ett operationssår som läker sakta och som gör att jag stundtals är helt okapabel att göra saker jag tycker är roligt och som jag måste göra (tex delta på gympan).

Allt det här är stundtals jävligt jobbigt, men det kommer alltid ljusglimtar. Den största ljusglimten är ändå Matilda, utan dig vorde fan livet totalt värdelöst. Så tack för du finns och för att du vill vara min<3 Du är bäst<3

Nu börjar snart matchen, Heja ÖSK!

Polis Polis potatis gris...och lite annat..

Oj..verkligen dålig på att skriva blogg..skäms lite över det, faktiskt! Men det har å andra sidan hunnit hända mycket skit sen sist..Tex skrev jag om G20-mötet sist jag skrev. Nu när det är avklarat och lugnet har lagt sig så har ännu en "skandal" inträffat. I Sverige agerade polisen som vanligt när det var problem i rosengård i vintras, man uttalade sig rasistiskt och använde övervåld. I England ledde polisens övervåld till döden för en person som inte ens var inblandad i några som hellst kravaller (http://www.youtube.com/watch?v=HECMVdl-9SQ&feature=channel_page ). Tycker det är förbannat hemskt att de som ska beskydda oss från brottslingar själva blir brottslingar och dessutom kommer undan med det! Det får fan va slut på polisvåldet! I göteborgskravallerna 2001 skottskadades en kille efter att ha slängt 2 stenar mot 15 poliser..de va i nödvärn..enligt poliserna. Inte fan ska man kasta sten mot någon, men att skjuta en person när man lätt kan övermanna honom? Sjukt jävla samhälle där vi tillåter polisen göra precis vad de vill. Säg nej till polisens övervåld! Nu!

Om jag ska försöka ge fan i att klaga på nått så vill jag påpeka att speedway säsongen drar igång snart igen! på tisdag den 21/4 är det Indianerna-Piraterna kl 19.00! kom och heja på Indianerna! I motala dagen efter, samma tid och då hejar man med på Indianerna! SM-guld i år!:D

Jag Älskar Matilda! Väldigt, väldigt mycket<3

M<3M

G20, elitens lekstuga.

G20-länderna har sitt möte i England just nu (http://sv.wikipedia.org/wiki/G20 ). Samtidigt som de sitter och diskuterar världens alla kriser, som de gör år efter år, så demonstrerar tusentals modiga människor på Londons gator. Men som vanligt utan resultat.
Hörde igår på radion att Sverige kommer de kommande åren få 300 000 arbetslösa människor, det innebär att över 10% av Sveriges befolkning som vill och kan jobba, inte får det. Anders Borg säger att han inte kan garantera mer stödpaket för han inte vill sätta Sverige i ännu svårare tider, samtidigt som det är han och hans allierade kapitalister till kollegor i alliansen som ställer till det för svenska folket. Även om problemen började globalt med alla rika direktörer som vält hela världsekonomin över ända, så har vi en regering som hellre lägger pengar på kungahusets bröllop (var ligger vinnsten i det?), än räddar SAAB pga det inte skulle bli lönsamt.

Att G20 skulle vara ett sätt att rädda världen från problem är en stor lögn. Dem störst trabbade av alla naturkatastrofer, ekonomiska ras och sjukdomsepedemier är U-länderna, som inte ens är med och diskuterar. Så länge vi har det här kapitalistiska samhället och synen på allt kommer vi aldrig uppnå någon harmoni i vare sig ekomonomin eller världen. Det är dags att sparka giribukar som Wanja Lundby-Wedin som delar ut bonusar på flera miljoner och samtidigt ska företräda ett parti och en ideologi som vill avskaffa desamma. Det är dags att förstå attt om vi någon gång ska ha ett fungerande samhälle som är rättvist och solidariskt så kan vi inte ha en allians som innehåller partier som tex KD som motarbetar allas lika värde.

Leve Socialismen!

Grattis!

Äntligen har de jävlarna beslutat något jag tycker är bra! Grattis alla HTB-människor! Nu får ni oxå fullständiga rättigheter vad gäller äktenskap!:) ( http://dn.se/nyheter/politik/klart-for-homoaktenskap-1.835841) Kan inte fatta att det ska dröja fram till år 2009 innan man behandlar alla lika! Vad är de för jävla demokrati där alla inte har samma rättigheter? Och som vanligt var alla pariter för det utom ett ända, Kristdemokraterna. Men tydligen ska det dröja ända tills i höst innan Svenska Kyrkan tar ställning till om de ska viga homosexuella. Att KD och kristna över lag är emot HTB-människor är ingen nyhet (naturligtvis inte alla), men nu tycker jag att även de måste respektera gällande svensk lag och se till att viga ALLA!

Så, Grattis! Bara hoppas alla får samma rättigheter snart, och att även KD ska bli humana!

RSS 2.0