För fan Sverige!

Nyss lyssnat på Hallå P3 som idag debbaterade om hurvida vi ska förbjuda vissa klädesplagg i skolan, främst då burka och sådant som täcker kvinnors ansikten. Många hävdar att detta självklart ska förbjudas då det inte är en del av svensk kultur eller tradition. Vart tog religionsfriheten vägen? Är vi så jävla intolreranta i Sverige att vi ska börja förbjuda människor att ha på sig vad dem vill? Fy fan vad illa säger ja! Skärpning!


Ska sova!

Men måste bara gnälla på tv4! hur fan kan man visa en svensk film där huvudkaraktären är en tysk skådespelare??? Dubbade svenska filmer är fan sämre än Hannah Montana dubbad från amerikanska till svenska! Orkar inte med eran jävla lågbudget tv..tvlicens verkar jävligt onödigt i dessa dagar!

Skola imörrn..fy fan-.-

Utböling på livstid!

Hajk!

Nattblogg!

God kväller alla läsare! Hur många ni nu är:) Hoppas allt står bra till ute i stugorna! Sitter här klockan 0.31 och har ganska tråkigt:O Vill inte riktigt sova än heller är det dumma! Så om ni mot förmodan är vakna just nu så kontakta mig och underhåll mej för fan!
Idag har jag mest varit slö, även om jag gjort lite skolarbete med! (duktig hest är ja!) Sen nu ikväll blev de öl och speedway! Så jävla synd att pedersen ska sabba för alla! Men Grattis Rune Holta till din andra plats!

Ikväll har jag även tittat på Fråga Olle dokumentären om porr:O Intressant må jag säga!:) Än mer intressant var att läsa RKU:s principprogram! väldigt, väldigt mycket intressanta åsikter må jag säga! Framför allt många åsikter jag delar! Ganska skrämmande att leva i denna värld där kapitalisterna styr och ställer med allas liv. Hoppas fler börjar inse att vi inte kan ha de så här, jag tänker då inte finna mig i att bli förtryckt av en minoritet som gräver sina egna gravar med hjälp av den rådande ekonomiska krisen! Det här är inte en kamp mellan olika befolkningar, det här är en kamp mellan folket och förtryckare!

Titta på USA så har du ett väldigt bra exempel på hur liberalism fungerar. Och amerikanerna säger att kommunismen tagit död på hur många miljoner som hellst.. Kolla på USA idag, kolla hur många som står utan sjukförsäkring, kolla hur många som som årligen dör för att en elit av människor har bestämt att var och en får klara sig själv. Kolla i Sverige hur storföretagarna varslar sina anställda och själva lyfter bonusar, kolla hur EU fryser ut u-länderna med höga tullar, kolla hur likgiltiga och nöjda vi är med att ha det "ok" ställt! Upp till kamp Kamrater! För en rättvis och solidarisk värld!


Öl och vegitation!

Nu gott folk, sitter jag och ser på idol! Men de är inte det som är det härliga, jag dricker nämligen en öl och äter morötter och gurka som jag doppar i vitlöksdipp:D Grymt gott de:D Idag är de fredag, jäääävligt nice! Så nu sitter jag jag som sagt och slöar och vill mest sova! Elle..ja ta de lugnt:D

Jag fick veta att Thomas "Klös" Sjöström läser min blogg! Det är en stor ära för mig! Ni vet nog vem de är! Ni som inte vet.. kolla www.myspace.com/objudengast ! Han spelar bas där! Så.. Objuden Gäst+ Thomas Sjöström är alltså lika najs som öl och nötter! Ett tips till er som bor i..ja..hela världen! 17 september 2009 spelar Objuden Gäst och Totalt Jävla Mörker på Brandgaraget i Hudiksvall! ( www.eniro.se) åk dit och se dem ösa skiten hur hela jävla Lillfjärden!

Nu är morötterna slut:( Gurkan med:( Men inte ölen!:D

Hajk!

Besviken,glad och trött!

Nyss kommit hem efter speedwayen som Indianerna skulle ha vunnit! Utan tvekan! Leder man med 10 poäng ska man faktiskt klara av att vinna matchen! Men..med dem skadorna som ändå drabbat Indianerna så måste jag fan beröma grabbarna som kämpar! Men känns surt att förlora när vi va så nära!

Nu ska jag fan sova..skola imörrn..förkyld..har knaprtat Mynthos (halstabletter), i 2 dagar nu! Men men, än är de inte värre än att man överlever! VM-kval imörrn med! Ska bli skoj att se!

Hajk!

Glömde!

Igår glömde jag skriva-.- Surt sa räven! Igår började jag bli förkyld med..idag är jag förkyld-.- Mammas arbetskamrat hade prövat att knapra i sig hela vitlöks klyftor och sen drucking honungs vatten..jag fick i mig en vitlöks klyfta:( Tårarna sprutade och jag kunde inte bestämma vad de vad som orsakade brännan i halsen, vitlöken eller sjukdomen! Aja..de vart jävligt rent i halsen för stunden!

Ikväll är det också speedway! Slutspel! Blir sjukt,sjukt tuft! Men bara att hoppas på det bästa vafan! Nu ska jag käka upp min youghurt (duktig pojke!) och sen ut och värma upp Bitta!

Hajk!

En aning trött!

Har precis vart ute på promenad! Tycker det är värt en klapp på axeln! Så nu har jag då hyffsat svettig och trött! Vaderna protesterar som fan! Men skönt när man väl kommer in igen! Har för övrigt beställt lite saker från punkbandet Snutjävel!( www.snutjavel.com) Som då är riktigt bra! Stötta den fina punkscenen vi har i sverige!:) Nu ikväll vete fan vad som händer riktigt..Fick btw 500kr till för flytthjälpen för några veckor sedan! Riktigt nice faktiskt!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Hajk!

En vinnst, och vilken vinnst!

Att de skulle bli en tuff match med få mål var väl ganska väntat, men att de skulle avgöras i matchens allra sista sparkt trode inte jag i alla fall!

Jag kan erkänna att jag varit lite skeptisk till Zlatan..han är bra med spelare som Messi,henry och liknande vid sin sida. Men när det kommer till landslaget har de gått trögare..men vilka viktiga mål karln gör! Idag räddade han troligen Sveriges sista chans till VM-spel 2010!

Matchens sågs hos Emma tsm med Eklund och Gustav! Hade mycket trevligt! Efter matchen vart de ut och fira genom att åka bil! Det gick fort när Eklund körde:O Men skoj var de!

Nu ska jag dricka bärs,lyssna på punk och vänta på att Matilda kommer hem!:D

Hajk!

Lördag idag fakiskt!

Nyss vaknat..fan va skönt de är med sovmorgon! det är ganska mycket underbart! Började lite onyttigt genom att halsa från coca-cola flaskan dock:P Idag blir det till att ta de lugnt:P Ikväll är det ju Ungern-Sverige där Sverige helt enkelt måste vinna för att ha chans att gå till VM!

För övrigt luktar alla mina kläder + saker från igår en jävla massa eldrök! Man skulle fan kunna göra eldrök luktfri eller till och med till något som lukta gott! Dock skulle detta kunna öka intresset hos pyromaner..det är väl inte så jävla populärt kanske..

Speedway på tisdag med! Kvartsfinal 1 Indianerna-Elit Vetlanda Kumla motorstadium 19.00! Be there!

Nu ska jag se på lite mer tv, vänta på att bror och hans flickvän ska fixa mat åt mej och pimpla cola!

Hajk!

Tillbaka!

Hade riktigt trevligt dem här timmarna! Tack för dem ni som var med!

Nu sitter jag dock och har någon slags ångest och saknar Matilda som är på marknad..fy fan va jobbigt..men men..

Hajk!

Grilla korv och dricka bärs!

Jajjemen! Just så som rubriken lyder ska jag alldeles strax göra! Ska strax gå ner mot grillplatsen med Emma,Lina och Eklund! Ska bli riktigt skoj! Ölen e packad, korven e packad..fan de här blir fint de!:P Ska bli en fin avslutning på en annars ganska tråkig dag! Så..kanske sammanfattar kvällens händelser sen, men tvivlar på de:P Ha de skoj vafan!

Hajk!

Sen..are?

Nu är det senare än 7 på morgonen..tyvärr kan jag ju inte påstå att jag är direkt mkt piggare! Men ser på Family Guy och fnissar lite! Skönt med fredag imörrn! Firas den här gången med öl och grillande med Eklund och Emma:P riktigt najs tkr jag!

Så hoppas vädret håller sig stabilt! och att vi får fjutt på brasan så korven blir grillad! Blir najs najs de! Idag har för övrigt varit blöt och inte bjudit på något superskoj..

Hade bra!

Hajk!

Tidigt..

"gäsp" Klockan är 07.18..ska upp och ta mej lite yoghurt innan jag går till bussen...det här är för tidigt! Säger bara de, det här är för jävla tidigt! Regn ska de bli oxå..de får bli mjukisar idag, mkt bekvämare än jenas! Hoppas ni fär en najs dag!

Hade Bra!

Hajk!

2 september 09

Idag är jag jävligt trött! Orkar egentligen inte med en ända dag till i skolan..tidiga mornar och sena eftermiddagar.. och så världens jävla skur idag. Dyngsur är en lam beskrivning på hur vi såg ut när vi kom på tåget. Arkivcentrum var väl intressant och så, men jag var trött och blöt så ville mest hem. Skolfotot imörrse var väl ingen höjdare, men att se bra ut på ett sådant kort är svårt, jag ser mest dryg ut :O

För övrigt är min ekonomi dålig..och min umgängeskrets ännu sämre..så om du vill skänka en slant eller hitta på något så hör gärna av er!:) Ska fortsätta slöa nu..kanske påbörja min projektplan till projektarbetet..behövs göras, aja, hade bra!


Hajk!

1 september 2009

God Kväll!

Varit en ganska tröttsam dag. Inte dålig på något sätt, men tröttsam! Varit blöt om fötterna hela dagen pga promenad i högt och blött gräs imörrse på idrotten! Nästa vecka börjar jag dessutom vara med på idrotten! ska bli skoj..tror ja..Idrott e inte favoritämnet direkt, men ska bli skoj ändå!

Efter skolan blev det mest att njuta av dagen eftersom jag var jävligt trött! När kvällen kom blev det dags att gå till farfar och se på speedway! Indianerna förlorade visserligen=/ men det glädjande var att Piraterna missade slutspel! Riktigt gött! Så nu blir det slutspels dags för Indianerna! Skoj skoj!

Imörrn ska de då bli skolfoto, ska försöka att inte se allt för efter ut! Och så studiebesök på nått akriv i örebro! Men återkommer med all denna info imörrn!

Ha det bra!

Hajk!

RSS 2.0