Grisskydd och State Hate!

Jag tog grisskyddet i onsdags, idag mår jag verkligen inge bra! Värst för tillfället är min jävla hals! Sitter här med både Ibumetin, vitamin-piller, apelsinjuice och thé! Inte fan hjälper det nämnvärt! Är det någon som har ett hej dundrans bra tips mot halsont så skriv det snälla ni!

btw, jag har en liten dröm om att spela punk! så jag skrev en HELT EGEN låt nu ikväll! Vill ni se texten? Klart ni vill:D Kolla!: (OBS!! STAVFEL FÖREKOMMER EFTERSOM JAG ÄR DÅÅÅLIG PÅ ENGELSKA SPRÅKET, SVENSKA MED FÖR DEN DELEN!:d)

Enemy of the state
not allowed to think
not allowed to say

They want you dead!
State Hate!
They want you dead!
State Hate!
State Hate!

They don´t like you
they don´t want you
they don´t give a shit!

They want you dead!
State Hate!
They want you dead!
State Hate!
State Hate!





En braig dag!

Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva i just det här inlägget. Idag har varit en jävligt slapp och bra dag. Lyssnat på mycket musik och pratat med Matilda, så som en bra lördag ska vara:) Funderar skarpt på att åka till Örebro på Onsdag och gå på RKU:s möte i källaren till Bio Roxy! Lite snack om finnanskrisen och så! Tycker ni som läser och har möjlighet ska åka dit, jag ska försöka! (för mer info läs på www.rku.se)
Imorrn blir troligen en slapp dag, eventuellt gå till farmor och farfar för en fika, man märker nu när man kommit en bit in i livet hur mkt dem äldre ändå betyder för än, och dem lever ju tyvärr inte för evigt, så lite kvalitets tid med dem och så klart med sötnosen Matilda!

För att ni ska lida lägger ja upp lite bilder på mig själv!
Hajk!

Här e jag!

Jag är jag!

Här e jag!


Moderat blå, gynnar fan få.

Vellinge kommun i Skåne är ett exempel på hur trångsynt människan kan vara. Ensamma flyktingbarn kommer till Sverige och söker skydd men Vellinge kommun med moderaterna i spetsen tänker inte hjälpa dem. Samtidigt som Malmö, Stockholm, Södertälje, Göteborg och andra städer tar emot hur många som hellst så sitter människorna i Vellinge kommun, pratar otydligt och ruvar på sin totala hänsynslöshet! (http://www.kvp.se/nyheter/1.1778037/kommunalradet-viker-inte-barnen-ar-inte-valkomna) Alla människor i Vellinge kommun är inte kroniskt elaka eller dumma, det finns bra människor där med. Men här ser ni ett bra exempel på vad ett moderat styre leder till, klassklyftor, orättvisa och elände! Jag spottar på dem intolleranta i Vellinge kommun, fy fan!

Hajk!

Tv4 tar in ex-nazist i juryn.

I kvällens avsnitt av Idol är Bagge tydligen sjuk och ersätts av en kille som vi känner som Ulf Ekberg. Klingar det en klocka? Ace of Base är ett av hans mer kända projekt. Det inte så jättemånga vet är att våran kära Uffe även har varit en hjärtlig nazist. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Ulf_Ekberg) Jag är inte den som inte tycker att en människa ska få en andra chans, alla förtjänar det. Men att ta in en ex-nazist i ett program som tv4 visar e lite illa. Speciellt med tanke på att tv4 sponsrar Friends och har nollrasism som ett tema då och då. Här är ett fint bevis på vad Uffe gjort och en gång stod för (http://www.youtube.com/watch?v=q54fkmJ3waY) Det låter illa och texten e dålig, men ack nazistisk. Jag bojkottar nog programet ikväll, jag står inte bakom att gamla nazister ska få ledande roller i populära tv-program!

Hajk!

Breaking the Law!

Just det gott folk! Jag tror jag bryter svensk lag! Ni vet den här dogtaggen man får när man föds? Jag har hittat min och bär den nu runt min hals! Detta som en slags tyst protest emot FRA och liknande! Man får tydligen inte ha denna på sig när det är fred, men om nu FRA finns, så måste det ju finnas ett läge att ha den runt halsen? Äää i vilket fall så säger ja Fuck The System och lev väl!

Hajk!

Länge sen jag orkade skriva..

De var ett tag sen jag skrev. Varit hos Matilda i Hudik under uppehållet tex. Helt underbart och längtar verkligen tillbaka:)<3 Annars händer inte så mycket. Funderar för tillfället på att fixa någon slaga pasta-sallad och ha Mango-Raja sås till den! Jävligt gott är de :O Men nu ska jag fortsätta se på Livet i Fagervik och prata med Matilda sen! Även se fotboll sen!

Hajk!

RSS 2.0