God Jul!

Eftersom det närmar sig Julafton passar det väl bra att önska "alla" mina läsare en God Jul! Hoppas ni är med era nära och kära och får en fin julstämmning!
Så, sköt om er och ha en riktigt fin Jul! God Jul på er!


Gilla!

Nu kan man gilla RKU Örebro (och många fler RKU avdelningar) på Facebook! Gör det!


Vem ska få hålla klubban?

I Örebro Kommun avgjordes valet med en röst. Tråkigt nog för de etablerade partierna så fattades det två röster. Någon hade helt enkelt slarvat. Situationen i Örebro är nu som sådan att Moderaterna bråkar med Socialdemokraterna om vem som ska få leka ordförande och klubba igenom alla förslag som i vilket fall kommer försämra för oss vanliga människor. Är inte detta parodi på demokrati så säg?

Men det är inte så konstigt att de bråkar, båda vill ha makt, båda vill tjäna mera pengar. Samtidigt som dessa människor sitter och käftar om detta så har vi i Örebro hemlösa, arbetslösa, fattiga och en hel del ungdomar utan något att göra. Ändå lägger man krut på att bråka om vem som ska få leka ordförande! För de första borde makten utgå ifrån folket, inte från några få individer som kan sko sig på sitt politiska uppdrag! Att tjäna de dubbla av vad en arbetare gör pga sitt "förtroende" från folket är skamligt.

Men vi får väl vänta och se hur det går för stackarna uppe i rådhuset, kanske kommer de överens? Moderaterna har alltid varit arbetarklassens fiende, nu för tiden kramar Sossarna moderaterna för att få lite mer makt i regering och liknande tillfällen. De är så man mår illa.

Sverige + USA= Sant!

Yes! Sveriges regering spionerar på svenska folket tillsammans med polarn USA! Men vem fan förvånas? Carl Bildt, Beatrice Ask och hela jävla regeringen ljuger oss rakt upp i ansiktet och påstår att de inget vet! Men nog fan vet de! Men det är klart liberalismen bygger ju på lögner, idiotiska idéer om rikas frihet och arbetarklassens utrotning.

Om de har någon slags heder så avgår, men de har ingen heder. Så de fortsätter ljuga!

Hajk!

Dags att sova!:)

Är hemma i Zinkgruvan över helgen! Skönt att komma ut till lugnet och familjen!:)
God natt!

RSS 2.0