Dessa tider..

Att i dessa tider strida för arbetarklassen ser jag som en självklarhet. Den borgerliga regeringen har i fyra år redan visat sitt människohat genom utförsäkringar och nedrustning av den offentliga sektorn. De sjuka får sämre vård, de äldre får inte ens ett värdigt slut på sina liv, de ska hellst vara inlåsta på sina rum och om det är möjligt inte få den vård de behöver, i alla fall enligt borgarna. De unga får inga jobb eller någon som hellst social trygghet. Jag förvånas inte, det här är den politik som regeringen för, tyvärr med stöd från den så kallade vänstern i riksdagen. Socialdemokraterna vandrar till höger, Mijöpartiet vet inte riktigt vad de är, och Vänsterpartiet gör vad fan som hellst för att få sitta i regering. Analyserar man detta kan man se att det i dagens Sverige enbart finns ett parti som strider för arbetarklassen och de vanliga människornas intressen, Kommunistiska Partiet.

Idag är det norm och god moral att sitta still och hålla käft. Säger man någon illa om regeringens krig i Afghanistan, deras inhumana inrikespolitik eller att Moderaternas partisekreterare åker på mutresor till Frankrike så är man ett hot mot samhället. Men vet ni vad, jag är mer än gärna de hotet mot de rådande samhället. Jag motarbetar varje dag samhällssytemet som föder de rika men sparkar på de svaga. För det är tamefan sjukt att vi 2010 i Sverige kan utförsäkra människor och låtsa in demessjuka på deras rum! Det är inget annat än förbannat illa!

Men jag har gjort mitt val, jag gick med i RKU (www.rku.nu) och Kommunistiska Partiet( www.kommunistiskapartiet.org) för att jag vill förändra hela samhällsystemet. Jag vill ha ett Sverige där produktionsmedlen ägs av folket och inte av rika individer. Jag vill ha ett samhälle utan klasser, ett samhälle där de sjuka får bästa möjliga vård, där de äldre får vård, socialt umgänge och ett värdigt slut på livet. Jag vill ha ett samhälle där unga får jobb och kan stå på egna fötter. Det enda samhällsystem som erbjuder detta är socialismen och kommunismen! Det är dags att ta striden!

Organisera Er!

RSS 2.0