Tisdag #_#

Skitväder och ganska tråkiga skoldagar.. varit och hjälpt farfar med att bränna över rapporter till dvd-skiva och fått fika! Kaffe och kaka e gott! Dessutom så är det lite trevlig fotboll på tvn om en stund! Ska bli trevligt de! Men vill ha helg snarast! Träffa Matilda!<3

Dagens humor får nog fan bli SD:s totala misslyckande i och med Jimmy Åkessons debattartikel i Aftonbladet där han hävdar att islam är Sveriges största hot sedan WW2. Det komiska var att 10 av 21 argument var helt felaktiva + att många var jävligt överdrivna. Detta visar bara på SD:s totala saknad av vettig politik och hur rasistiska dem egentligen är! Men kul att även människor som inte kommit så långt i evolutionen får försöka hitta en tillhörighet, ja asså SD:s partitopp och anhängare då! Man får självklart tänka och tycka vad man vill, men dem kan verkligen inte argumentera!

Hajk!


En söndag i oktober!

Idag är faktiskt en skön söndag! Visst det är inte speciellt skoj med måndag och skola imorrn! Men den här veckan blir bra, ska ju till Matilda på fredag! Längtar hur mkt som hellst!<3 Ska bli riktigt underbart!

Men idag har jag då hittils varit ute och gått med mor,far och farmor! Det var väldigt trevligt och troligen nyttigt med! Jag har inte rört en godis bit eller ett chips eller nått sånt på 2 jävla veckor! Det är rekord för mig med råge kan jag ju då erkänna!  Men känns ändå bra! Lite förvånad att jag klarat de så här långt liksom! Idag blir det fotboll på tvn och ikväll Vem kan slå Filip Och Fredrik! Jag är nog hemligt kär i båda dem! Men det är en hemlis!

Nu ska jag lyssna på gammal hederlig rock och njuta av att livet faktiskt har sina ljusa sidor!

Hajk!

Kent är deppigt..

tror dock inte jag är så deppig. Mer trött och fundersam. Finns mkt att fundera över här i livet om man bara vill. Men mest sitter ja vaken och väntar på att jag ska hämta farmor och farfar. Ska åka om 45min så..inte så farligt ändå! Ska nog överleva! Lyssnar på Kent och så..hmm..undra varför just Kent..aja..den tanken tar vi en annan dag!

Hajk (god natt)


Läs, ni blir inte besvikna!

Idag ska jag tipsa er om en blogg ni bör läsa! Varför ska ni då läsa just den här bloggen? (http://sabakunojohanna.blogspot.com/2009/10/hoppas-fler-hittar-din-blogg-nu-mogge-d.html) Jo, den här bloggen har allt en blogg ska ha! Humor, intressanta ämnen och självklart  bra åsikter! Det här är ingen blogg man läser för man känner sig tvingad, utanför att den helt enkelt är bra! Johanna som då skriver bloggen är en kvinna som har uppfunnit kebab i bröd utan kebab och som hatar snön men bor i Kiruna! Läs hennes blogg, det är så jävla värt de!!

Nu blir de tvspel hos Stiff ett par timmar!

Hajk!

Woho! elle nått:D

27 läsaer idag:D Stolt som en tupp! Även fått nya mobilen nu då! Toutch screen! De är svårt i början må ja säga er! men man lär sig väl med tiden! Har ni tråkigt så slå en plingeling eller sänd iväg ett sms:D Uppskattas alltid! Nu blir det nog snart sova! Imörrn ska jag spöa Stiff i NHL 10! mohahaha!!


Hajk!

Fredagsmys!

Äntligen fredag! Mys är de med! tända ljus och öl:D I alla fall någon enstaka! Blir väl att plåga sig fram genom Idol sen..resten av dem som är hemma ska väl se det gissar jag på-.- Som tur är får jag min nya tele sen!:D Min lade ju så snällt av totalt! Så reklamerade den och fick en ny idag! kommer hem med mor och far sen! Jippi!

Har ni föressten tänkt på att man blir smalare om man ligger platt på rygg? Det blir alltså till att ligga sjukt mkt på rygg!!

Hade gött och drick lugnt!

Hajk!


Skola! Save my ass:(

Skolan är tråkig! Jag typ dör! Jag vill ha mer läsare också! Hjälp mig att sprida mitt vackra budskap är ni snälla! Som sagt, skolan är tråkig..borde jobba men de är också tråkigt.. men känns skönt med helg snart! Prata massor med Matilda i helgen<3 Även spela NHL med Stiff imorrn! Skoj Skoj!

Hajk!

Torsdag..snart helg..

Dagens "snackis" är väl att vårat "nya" "arbetarparti" Moderaterna (läs detta med en jävla massa ironi) har fått en ny lekstuga där skumpan och stjärtlapparna kan åka fram! Reinfeldt har nämligen renoverat en jävla bastu för 1.9 miljoner skattepengar. Vi har finanskris där folk varslas och ungdomar inte kommer in på arbetsmarknaden..men en bastu för nästan 2miljoner kronor ska ju absolut överheten ha..Fy fan vad jag hatar överheten! Ett jävla skämt är vad ni är vår kära allians!

Fy fan!


Onsdag!

Jag orkar fan inte skriva något idag tror jag..varit ute och gått idag med! Jippi! Snart helg! Najs som fan!


Hardcore is the only fucking way!

Hajk!

En meningsfull tisdag!

Idag förstår ni, har jag legat i som fan! "Slutade" ju då tidigt, redan vid ca 11, men åkte 12.15 bussen hem och var hemma 14! Började direkt med att gå ut och gå! Duktigt där! Idag var det riktigt skönt faktiskt, blåste en del men när solen tittade fram blev det riktigt varmt och skönt!

Efter promenaden så var det dags att sätta på vinterdäcken på pärlan! Det var då fan ett svettigt arbete! Men nu sitter alla fyra däck bra! Och förhoppningsvis gör dem någon nytta med! Nu fryser jag dock mest och önskar de kunde bli lov någon gång så jag får åka till Matilda!<3 Är duktig och skriver lite på mitt projektarbete med!

Beröm mig, bekfräta mig!

Hajk!

Meningslösa måndag!

Ja just de, idag är det verkligen meningslösa måndag! Den längsta dagen på hela veckan! skönt att den snart e slut! Ändå har jag varit sjukt duktig och varit ute och gått 4km idag igen! Gjorde det 3 gånger förra veckan och tänkte allt göra det minst 3 gånger den här veckan också! Det här är seriöst förstår ni!

Lyssnat på Knugen Faller ganska mycket idag. Väldigt bra punkband med en kvinna på sång! Intressanta texter har dem med. Annars har den här dagen inte bjudit på så mycket roligt eller intressant. En mörk och slapp höstdag helt enkelt:)

Nu blir det att fortsätta se på NHL-matchen på ESPN och sen Roast på Berns så klart!

Hajk!

Här har ni då mig



God natt!

Nu ska jag sova! Lägga mig och läsa lite om kommisarie Rebus! Vill absolut inte till skolan imorrn! men valen är få så jag lär ju sitta där utanför klassrummet 7.30 imorrn ändå-.- Aja! God natt på er folks!


Hajk!

Höstens "ljusa" sida

Nog fan är de höst..de blåser så man tror fönstren ska följa med och att träden ska falla ner och krossa allt i dess väg. Det är kallt med, förbannat kallt!
Jag brukar i vanliga fall inte gilla söndagar. Det är liksom sista utposten innan ännu en vecka med tidiga mornar och sega eftermiddagar. Men är det nått jag faktiskt gillar med hösten så är det att krypa upp i fotöljen, fullt på pälsad med mjukisbyxor och rubbet och så täcke. Självklart tända lite ljus med och lyssna på lite bra musik (www.bandit.se). Låter lite wannabe-inrednings-programs-snack de här..men vafan, är man en mjukis så är man:)
Sitter och väntar på att Matilda ska träna klart så jag kan få lite underbart sällskap på msn:)<3 Har i och för sig Snurris som underhåller än ganska bra långt in på natten, men vad går upp emot en pratstund med sin livs kärlek:)<3 Så träna på nu och kom hem! Ska snart göra mig lite kaffe och bara fortsätta vara och samla krafter inför ännu en vecka!

Hajk!


Fredspriset har tappat sin innebörd

Att ge Barack Obama fredspriset 2009 är ett så stort misstag att Alfred Nobel hade vänt sig i graven flera gånger om. Obama vill inte ha fred. Han har absolut inte jobbat för fred. Eller är det kanske fred i Irak och Afghanistan? USA har för egen vinnings skull startat krig både mot Afghanistan och Irak. USA har legat i krig och startat konflikter sedan dem koloniserade det som idag är USA..Obama lovade i sin valkampanj att stänga ner Guantanamobasen, de drog han nu tillbaka. Barack Obama är ingen fredens man. Barack Obama ska då fan inte ha ett fredspris. Jag är så jävla trött på allt hyllande av USA, USA är dem riktiga terroristerna, inte dem som torteras i amerikanskt fängelse.

Åt helvete med USA

Ut och gåå!

IDAG! IDAG SKALL DET SKE!.. Eller asså..jag ska ut och gå. Jag har sagt..många gånger att jag ska börja träna seriöst..vilket jag borde gjort för länge sen naturligtvis. Idag känner jag mej då extra fet. Såå..ut och gå ca 4km imörrn och några gånger till i veckan! Matilda tränar ju liksom ändå måndag-torsdag..jag måste ha nått att göra! Så ut och träna nu:D Peppa mej vafan! Need support!!

Fortsätta försöka göra skolarbete nu..
Hajk!

Nej till fucking jävla EU!

Jävla idioter..demokrati? Är det de dem kallar de? När man maler ner ett folkligt beslut och tar en ny omröstning om de? Fy fan..Irland röstade först nej men sedan mutar dem lite med garantier som att dem få att ha kvar saker som sina abortlagar osv, och så vips har man ett JA från irland med. så nu har vi Lissabonfördraget som innebär att varje land får ännu mindre att säga till om. Nu ska vi ha en president i EU, länder ska röstas ner osv. När fan ska folk inse att EU är odemokratiskt?

I Sverige fick folket inte ens rösta! Dem säger att de ändå var demokrati eftersom våra folkvalda röstade. Men hur fan kan man kalla de demokrati när ett, till namnet i alla fall, socialdemokratiskt parti plötsligt byter sida och säger "nä men de kanske inte är så jävla dåligt med EU ändå..". Nu verkar det som om Vänsterpartiet också börjar vackla lite i sin kritik emot EU. Samtidigt som man gör rätt i att kritisera EU så börjar man fundera på om budskapet "Ut Ur EU!" ska slopas eftersom de ändå inte är så många som tycker så..gör inte det snälla V, det måste finnas ett anti-EU parti även inne i riksdagen!

Fy fan för EU och kaptialismen!


Höst jävel!

Hösten är här..det är förbannat jävla kallt ute! Och is på rutan på min fina bil! Tur det är svenskt stål så de går snabbt att värma upp den! Imörrn fyller mor 40 år! Grattis tant säger vi till henne!

Nu blir de att hitta nått att äta, e hungrig! God Natt!

Hajk!


RSS 2.0