Blogg från en mini-pc!

Japp, nu har jag köpt mig en mini-pc som passar alldeles utmärkt till studier på universitet..tror jag :D Köpte den inne på Siba, och jag säger bara det, fy fan för veligt folk! fick vänta 40 min på hjälp för att en man med fru inte kunde bestämma sig för vilken tv som var bäst till porrtittande..eller något i den stilen! Jobbigt var det i alla fall!

Hittade dessutom märkes jeans som passade mig! Kors i taket säger ja bara! Typ aldrig hänt förr:P Men nu hitta ja 2 snygga par för under tusenlappen dessutom!:D
Dags att sova nu typ:P Jobba imorrn!

Hajk!

En dikt.

Ensamhet och mörker
ögon utan glöd
trollbunden av sin blotta existens
borta med vinden
En hel värld gav lycka
en enda person tog den
Kvar är askan
den går inte bort.

Foto

Ett intresse jag har (som jag dock egentligen varken har talang eller utrustning till) är att fotografera. Tänkte bara slänga upp några exempel på vad jag fota ikväll:)





Hajk!


Ett viktigt val.

Att organisera sig är viktigt, alliansen och andra liberala lögner om att ensam är starkast är som sagt bara lögner. En person bygger inte samhället, det gör vi, folket. Hur skulle England, Sverige, Kina, USA eller Tyskland se ut utan en arbetarklass som byggt upp samhället? Det skulle inte se ut, länderna skulle inte finnas.

"Kommunismen är en fin tanke, men det funkar inte i praktiken", det får man höra ganska ofta som kommunist i dagens samhälle, eller " Kolla på Stalin och Sovjet, se hur dåligt kommunismen fungerar!". Att människor, speciellt proffessorer och stora "tänkare" inte kan tänka längre än plånboken räcker.. Varför skulle ett samhälle byggt på solidaritet, socialism och jämlikhet inte fungera? Vart ligger felet i att de som i dagens samhälle blir rika på andras arbete inte längre kan bli de i ett kommunistiskt samhälle? Wallenberg skulle inte vara förmögen om det inte berodde på att arbetare hade producerat hans varor, eller kört ut dem eller pakiterat dem. I dagens samhälle sitter en minoritet (inte 40 %, inte 30%, utan en betydligt mindre minoritet) och lever på att sådana som du och jag arbetar åt dem. De är sjukt, det är fel och det är helt absurt. Hur kan man kalla detta demokrati? Eller har ni röstat fram era chefer eller har ni röstat, demokratiskt, fram VD:n på Ericsson? Skulle inte tro de, det är en "frihet" som vissa som föds med silversked i mun får.

Jag har alltid varit vänster, så länge jag kan minnas. Först i år, 2010 tog jag klivet till de förbund och de parti som verkligen strider för arbetarklassens frigörelse från de kapitalistiska samhället, RKU och Kommunistiska Partiet. I riksdagen sitter de rödgröna och hävdar att de strider för de fattiga och de som har de svårt, samtidigt som de tjänar det dubbla av vad en gruvarbetare eller en snickare gör. Hur kan en riksdagsledamot någonsin sätta sig in i hur det är att leva under sådana förhållanden som de påstår sig företräda? De kan de inte. Därför är det ett självklart för mig att välja RKU och Kommunistiska Partiet, i kampen mot kapitalism, för ett socialistiskt och rättvist samhälle. Det tycker jag ni med ska göra, för vi fiskar inte efter si och så många röster i de kommuner och landsting vi ställer upp i val i, vi vill istället att människor inser hur samhället ser ut och organiserar sig med oss. Varje människa som väljer att organisera sig i RKU eller/och Kommunistiska Partiet är en valseger för oss. Bli klassmedveten, inse att just du vinner på ett socialistiskt samhälle. De som sitter och styr idag kommer aldrig kämpa för att vanliga arbetare ska få det bättre, det är bara valfläsk som de sprider omkring sig.

Gå med i kampen kamrater!
Klass Mot Klass

http://www.rku.nu
http://www.kommunistiskapartiet.org/

Skinny Puppy 26/7 Göteborg

Thats right! En vän vill gärna gå på deras konsert men har inte fått tag i biljett, så nu undrar jag, på hennes vägnar om någon har en biljett över att sälja? Hör av er med en kommentar så är ni gulliga! Gör ert bästa nu!:D

Hajk!

Working Class Oi! Oi!

What we need is a strong Working Class
Unity and a lot of pride
For our country and our Class
Not for the Upper Class and the government

Perkele-Working Class


Helg!

Fortfarande förälskad i min vackra blogg:D Dessutom är jag grymt sugen på en kall öl, så snart blir det en..eller flera hehe:D Måste oxå skryta över att 44 st har läst bloggen hittils idag! Det tkr jag e bra, även om Blondinbella har många mer rövslickare:(

Tack!

Som ni säkert kan se har bloggen fått sig ett otroligt fint ansiktslyft! Tack vare Emelie Hansson (http://wojak.blogg.se)! Äntligen kan jag skriva här och känna att jag slipper skämmas över en design som ser ut som något MUF sprutat fram! Så ett stort tack till Emelie! Besök absolut hennes blogg som finns länkad här i inlägget, den är något alldeles extra! Speciellt fotona som hon själv tagit, kolla in och njut, gärna med en kall öl i handen och lite go musik, tex Perkele, i högtalarna! Ni blir inte besvikna!

Nu skall jag sova efter en natts arbete, hade gött och må väl

Hajk!

Lärare!

Blev antagen till Lärarutbildning, inriktning Samhällsvetenskap på Örebro Universitet! Så nu har jag några år av studier framför mig igen! Framtida ungdomar kommer bli klassmedvetna, var så säkra!

Länge Leve Kuba!

Just de, Kuba är en förebild för världen, speciellt för tredje världen! Med den enorma utveckling landet gjort sedan folkets revolution på 50-talet fram till idag! Kuba är dessutom det ENDA landet i hela världen, medräknat EU, USA och alla kapitalistiska länder, som har en hållbar utveckling, allt detta enligt FN! Men fortfarande har USA sina förbannade blockader mot Kuba, detta gör självklart att Kuba får det svårt ekonomiskt då länder varken köper eller säljer varor till Kuba! USA anklagar dessutom Kuba för att ha politiska fångar, vilket är helt absurt. Det finns inga politiska fångar på Kuba, det finns där emot fångar som kallas politiska fångar av USA och EU, men som tagit emot pengar från USA styrda organisationer för att sabortera och förstöra för Kubas folk. Detta är straffbart i de flesta länder, men ändå kallas de politiska fångar, dessutom av världens största mördare, USA! Själva har de ett helt läger, Guantanamo, med politiska fångar som sitter utan rättigheter, de vet inte ens vad det anklagas för, det råkar bara ha fel religion eller fel politisk åsikt!

Kuba är en förebild, det kubanska folket är våra kamrater, Länge leve Kuba, länge leve kommunismen!

Vad är rätt och fel? När rätt är fel och fel är rätt?

Klurig rubrik, inte sant? Egentligen är den inte så krånglig. Det handlar om mentaliteten som vi matas med, från dagen vi föds tills dagen vi dör. Man ska vara på ett visst sätt när man umgås med den personen, för den personen är finare än tex din granne eller varför inte dig egen mor. Killar ska leka med coola bilar och flickorna får en spis, helt naturliga könsroller enligt allt för många. Om killen mot förmodan skulle välja spisen framför den tuffa bilen med V8 i så är det något riktigt galet, kanske killen är bög eller psykiskt störd? Han gör ju inte det "naturliga valet". Tänk nu efter, vilka tjänar mest på könsroller, du eller pamparna som styr de stora företagen? Det är enkelt, som kvinna i dagens samhälle lever ni under dubbla förtryck. Du ska hellst stå och laga mat, städa och ta hand om barnen, medans mannen försörjer familjen och gärna tar en bärs med grabbarna på fredag. Visst, det är en generalisering, men det är så klassamhället ser ut. Om du som kvinna dessutom jobbar, då är du inte lika mycket värd som mannen som gör precis samma uppgift med precis samma schema. Vad är rätt och vad är fel? Det är fel att finna sig i klassamhället, det är enbart överklassen som tjänar på det, borgarna som styr. Du som vanlig knegare tjänar absolut inget på ett samhälle styrt av patrarkat och kapitalism! Du som vanlig svensk tjänar på ett klasslöst samhälle där det kollektiva ägande står i centum.

 Klass Mot Klass


Lars Vilks, parodi på frihetskämpe.

Vem Lars Vilks är och vad han har gjort är ganska känt, han började med att måla en rondelhund i form utav profeten Mohammed. Som de flesta vet får man inte avbilda Mohammed. Människor över hela världen reager starkt och hatat mot Vilks är stort. Vilks hävdar att pressfrihet råder, han hävdar att det är hans demokratiska rättighet att måla Mohammed som rondelhund, och må så vara, han har all rätt i världen att måla vad han vill. Men frågan är var relevansen i det hela ligger! Att konst kan ifrågasätta saker och ting är bra, på så vis får man en tankeställare som åskådare. Men att enbart jävlas och röra upp känslor precis så som Lars Vilks nu har gjort är bara idiotiskt.

För ett tag sedan blev Vilks inbjuden till Uppsala för att tala. Poliserna var många och hotbilen stor. Svenska skattebetalare får alltså betala för att Lars Vilks ska stå och visa filmer på Mohammed som homosexuell och som terrorist, enbart för att han kan. Är det inte dags att säga nej till rasismen och idiotin som Vilks sprider? Okej om hans "konst" vore saklig och kritiserade ett problem, men när han enbart rör upp känslor och förnedrar människor är det dags att säga Nej!


Tuppkam!

Skaffat tuppkam igen, nice? Jao!


Orkar inte skriva

Nepp, det gör ja inte. Så jag tar en snus och skiter i resten av kvällen.

Öl,fotboll och vackert väder:D

Japp, en kall öl, god mat och fint väder! Det är precis det jag nyss njöt av! Underbart med ledighet över helgen och att ha sånt här kanonväder! Helt perfekt! Dessutom tittade jag på Holland-Brasilien förut och blev glad över att se Brasilien förlora! mohaha! Snart är det dags för Uruguay Mot Ghana! Heja Uruguay! Woho!

Imorrn blir det +30 grader och Harge hela dagen! försöka att inte bränna sig igen hehe! Ska bli skoj att träffa Stiff och Peter igen, var ett tag sen nu! Ha en fin kväll gott folk!

Hajk!

Manskomplex!

Jag har alltid hatat fart å höjder
jag har cellskräck å alla dess följder
jag gillar inte snabba tuffa bilar
jag e inte stor å stark å går å stilar
jag e ingen jävel på att slåss
å inte heller vill jag bli nån jävla boss

JAG HAR ALDRIG HAFT NÅT MANSKOMPLEX
JAG HAR ALDRIG HAFT NÅT SÅNT

Jag har aldrig klätt mig särskilt flott
heller aldrig varit bra i sport
jag har aldrig sprungit särskilt fort
nej det har alltid varit som förgjort

JAG HAR ALDRIG HAFT NÅT MANSKOMPLEX
JAG HAR ALDRIG HAFT NÅT SÅNT
 ♥


Mer pizza!

Ikväll är sista skiftet för denna vecka! Måste säga att veckorna går fan fort ändå när man jobbar natt! Trivs verkligen, roliga arbetskamrater och helt ok uppgifter! Men skönt ska det bli att få lite helg! Gissar på att det blir några öl och en hel del fotboll hehe! Resten av tiden får ni föreslå vad jag ska göra ist!:P

Ikväll ska jag dessutom äta pizza med Johanna. Det ska bli jävligt trevligt! Var ett tag sen vi träffades! Skoj Skoj:D Nu blir det en dusch och sen slappa!

Hajk!
Ps. Eventuellt blev sista stycket lila, jag vet inte varför, blev det inte de, läs inte detta:D

RSS 2.0