Ett viktigt val.

Att organisera sig är viktigt, alliansen och andra liberala lögner om att ensam är starkast är som sagt bara lögner. En person bygger inte samhället, det gör vi, folket. Hur skulle England, Sverige, Kina, USA eller Tyskland se ut utan en arbetarklass som byggt upp samhället? Det skulle inte se ut, länderna skulle inte finnas.

"Kommunismen är en fin tanke, men det funkar inte i praktiken", det får man höra ganska ofta som kommunist i dagens samhälle, eller " Kolla på Stalin och Sovjet, se hur dåligt kommunismen fungerar!". Att människor, speciellt proffessorer och stora "tänkare" inte kan tänka längre än plånboken räcker.. Varför skulle ett samhälle byggt på solidaritet, socialism och jämlikhet inte fungera? Vart ligger felet i att de som i dagens samhälle blir rika på andras arbete inte längre kan bli de i ett kommunistiskt samhälle? Wallenberg skulle inte vara förmögen om det inte berodde på att arbetare hade producerat hans varor, eller kört ut dem eller pakiterat dem. I dagens samhälle sitter en minoritet (inte 40 %, inte 30%, utan en betydligt mindre minoritet) och lever på att sådana som du och jag arbetar åt dem. De är sjukt, det är fel och det är helt absurt. Hur kan man kalla detta demokrati? Eller har ni röstat fram era chefer eller har ni röstat, demokratiskt, fram VD:n på Ericsson? Skulle inte tro de, det är en "frihet" som vissa som föds med silversked i mun får.

Jag har alltid varit vänster, så länge jag kan minnas. Först i år, 2010 tog jag klivet till de förbund och de parti som verkligen strider för arbetarklassens frigörelse från de kapitalistiska samhället, RKU och Kommunistiska Partiet. I riksdagen sitter de rödgröna och hävdar att de strider för de fattiga och de som har de svårt, samtidigt som de tjänar det dubbla av vad en gruvarbetare eller en snickare gör. Hur kan en riksdagsledamot någonsin sätta sig in i hur det är att leva under sådana förhållanden som de påstår sig företräda? De kan de inte. Därför är det ett självklart för mig att välja RKU och Kommunistiska Partiet, i kampen mot kapitalism, för ett socialistiskt och rättvist samhälle. Det tycker jag ni med ska göra, för vi fiskar inte efter si och så många röster i de kommuner och landsting vi ställer upp i val i, vi vill istället att människor inser hur samhället ser ut och organiserar sig med oss. Varje människa som väljer att organisera sig i RKU eller/och Kommunistiska Partiet är en valseger för oss. Bli klassmedveten, inse att just du vinner på ett socialistiskt samhälle. De som sitter och styr idag kommer aldrig kämpa för att vanliga arbetare ska få det bättre, det är bara valfläsk som de sprider omkring sig.

Gå med i kampen kamrater!
Klass Mot Klass

http://www.rku.nu
http://www.kommunistiskapartiet.org/

Kommentarer
Postat av: Snubbe från Gnesta

Tjenare, kul att se någon skriva ut sina åsikter. tyvärr så delar jag inte åsikter med dig, utan jag brukar tänka längre än vad min näsa räcker. Om det inte skulle finnas en "överklass", vilka skulle då leda företagen?, Om ingen leder företagen så skulle dom inte finnas, och om det inte finns företag så skulle människor inte ha något jobb, då skulle alla behöva ha socialbidrag. Men varifrån kommer pengar till socialbidraget? Jo från företagen som betalar otroligt mycket skatt, för att du som knegare ska få en lön på 100 kr i timmen, så måste företaget betala lite drygt 200 kr i timmen, på grund av skatter. Utan företag skulle dessa pengar som går till skola, sjukvård, socialbidrag osv inte finnas. Idag betalar höginkomsttagarna 50% skatt, och rödgröna vill beskatta dom ännu mer, vad blir följden av detta?, Jo dessa blir till slut tvugna att söka sig utomlands alternativt placera sina tillgångar i skatteparadis (ex cayman-öarna). Om dessa flyttar utomlands så tar dom sina företag med sig, vilket resulterar i ännu färre jobb. Vore det inte bättre att skapa fler företag som tjänar pengar, satsar dessa på att köpa nya maskiner, anställa folk osv som ger mer pengar till staten? Då kan ju även sjuka och gamla få mer pengar, men det gäller att få igång maskineriet. Sen att vissa människor är äckligt rika medans andra inte har råd att äta varje dag är förstås förjävligt, men dom som är rika är i regel olyckliga, eftersom att alla vill komma åt deras pengar. Man kan inte ens lita på sina vänner, det bästa vore om man kunde leva som en eremit på en gård, där man odlar sin egen mat, jagar älg/rådjur och fiskar. Även fast man inte delar åsikter så kan man vara vänner, hoppas du inte tar illa upp, är nog bra för dig om folk skriver saker ur andra synvinklar?, På så vis så får du ju en större förståelse för folket på "andra" sidan, och kan förbereda dig själv inför debatter osv, önskar dig lycka till, alltid lika kul när nya själar engagerar sig inom politiken.

2010-07-19 @ 23:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0