Leve Motståndet!

Vissa kanske finner detta inlägg som stötande, jag är medveten om de, men det är inte min mening att tillfredställa alla. Meningen med detta inlägg är att förklara min syn på imperialismens härjningar i Afghanistan och resten av världen.

USA, imperialismens fulaste ansikte, ockuperar tillsammans med NATO och EU Afghanistan för att få tillgång till landets stora naturresurser och dessutom kunna bygga militärbaser så att USA kan "försvara" oss i väst mot "hoten" i öst. I denna imperialistiska härjning ingår Sverige. Sverige strider under NATOs och USA:s flaggor och befäll, svenska soldater begår mord i tron att det ska hjälpa de Afghanska folket på fötter. Det hävdas att flera afghanska flickor får gå i skolan nu under ockupationen än under Talibanernas styre, men vad har flickorna för nytta av utbildning när USA och dess allierde bombar sönder deras skolor, hem och sjukhus. Eller när soldater släpar iväg ders bröder och fädrer och kallblodigt avrättar dessa utanför huset, enbart för de gör motstånd mot att deras land ockuperas och deras klassbröder och systrar kallblodigt mördas!

Jag stödjer motståndskrafterna i Afghanistan, Irak, Palestina, och alla andra länder där modiga kvinnor och män strider för ett rättvist och solidariskt samhälle, ett samhälle utan USA och NATO:s inblandning!

Att svenska soldater får sätta livet till i imperialismens namn är tragiskt.
Men en död ockupant är en död ockupnt!
Leve motståndet, för ett fritt Afghanistan!


Tidig morgon

Klockab är 07.16 och jag är knappt vaken. Jag är precis så vaken att jag orkar tänka (och hosta, de har jag gjort i snart två veckor). Jag hoppas förkylningen lägger sig snart så jag orkar lite mer! Idag är alltså ny praktikdag och ska snart ge mig iväg till bussen, ska bara slappna av framför datorn några minuter till!

Snacka om att det är tidigt, det är ju natt ute när man vaknar! Snart har vi snö och slak också, osammanhängande inlägg va?

Ha en fin dag!

TredjeOktober- 3 min senare

Den där parfymen jag köpte tror jag hjälper mig till ett ligg i helgen! Måste testas! Woho!
Hajk!


TredjeOktober

Sitter hemma i Örebro, mätt och belåten! Inhandlat parfym, Fifa 11, en skäggtrimmer och lite annat smått och gott! Ikväll blir det tv för hela slanten för att imorgon gå upp och åka ut till praktiken på Vivalla skola!:) Ska bli intressant men nog fan är jag en hel del nervös^^

Såg nyss lite på rapport och blir förbannad på Lars Ohly! Denna man som en gång i tiden stolt kallade sig kommunist är idag så färgad av nyliberalismen och så kåt på att få en plats i riksdagen att han kastat alla sina ideal och ersatt dessa med småborgligheter! Reportern fråga om det behövde mer klasskamp (vilket det självklart gör!) var på Ohly svarar svävande om att klyforna måste minskas..Vad håller ni på med Vänsterpartiet?

Den kommande veckan innehåller bland annat Hockey, RKU-Möte och lite annat skoj! Hoppas ni får en bra vecka!
Hajk!

AndraOktober

Som vanligt skriver jag sällan! Detta trots att min blogg e jävligt snygg! Vilken skam! Grymt mycket har hänt sedan sist, minns inte ens vad jag skrev sist! Har flyttat, har valarbetat, har tillsammans med Kamrat Rosenhoff genomfört en Manifestation mot rasisterna i Sverigedemokraterna! (http://svtplay.se/popup/minispelare/v/2160670 ). Har även blivit medlem i Kommunistiska Partiet (var förut enbart medlem i RKU). Och så en massa fler saker!

Idag är jag dessutom hemma i Zinkgruvan eftersom mor fyller år! Stort grattis på henne! Så nu blir det att slappa i soffan, bota förkylningen och invänta Queens Park Rangers på tvn kl 16! Ikväll blir det mat och öl! Yey!

Återkommer nog lite senare med ett mer politiskt inlägg!
Hajk!

RSS 2.0