Leve Motståndet!

Vissa kanske finner detta inlägg som stötande, jag är medveten om de, men det är inte min mening att tillfredställa alla. Meningen med detta inlägg är att förklara min syn på imperialismens härjningar i Afghanistan och resten av världen.

USA, imperialismens fulaste ansikte, ockuperar tillsammans med NATO och EU Afghanistan för att få tillgång till landets stora naturresurser och dessutom kunna bygga militärbaser så att USA kan "försvara" oss i väst mot "hoten" i öst. I denna imperialistiska härjning ingår Sverige. Sverige strider under NATOs och USA:s flaggor och befäll, svenska soldater begår mord i tron att det ska hjälpa de Afghanska folket på fötter. Det hävdas att flera afghanska flickor får gå i skolan nu under ockupationen än under Talibanernas styre, men vad har flickorna för nytta av utbildning när USA och dess allierde bombar sönder deras skolor, hem och sjukhus. Eller när soldater släpar iväg ders bröder och fädrer och kallblodigt avrättar dessa utanför huset, enbart för de gör motstånd mot att deras land ockuperas och deras klassbröder och systrar kallblodigt mördas!

Jag stödjer motståndskrafterna i Afghanistan, Irak, Palestina, och alla andra länder där modiga kvinnor och män strider för ett rättvist och solidariskt samhälle, ett samhälle utan USA och NATO:s inblandning!

Att svenska soldater får sätta livet till i imperialismens namn är tragiskt.
Men en död ockupant är en död ockupnt!
Leve motståndet, för ett fritt Afghanistan!


Kommentarer
Postat av: Amir

Bra skrivet där, håller med 100% :)

2010-10-17 @ 20:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0