Vem ska få hålla klubban?

I Örebro Kommun avgjordes valet med en röst. Tråkigt nog för de etablerade partierna så fattades det två röster. Någon hade helt enkelt slarvat. Situationen i Örebro är nu som sådan att Moderaterna bråkar med Socialdemokraterna om vem som ska få leka ordförande och klubba igenom alla förslag som i vilket fall kommer försämra för oss vanliga människor. Är inte detta parodi på demokrati så säg?

Men det är inte så konstigt att de bråkar, båda vill ha makt, båda vill tjäna mera pengar. Samtidigt som dessa människor sitter och käftar om detta så har vi i Örebro hemlösa, arbetslösa, fattiga och en hel del ungdomar utan något att göra. Ändå lägger man krut på att bråka om vem som ska få leka ordförande! För de första borde makten utgå ifrån folket, inte från några få individer som kan sko sig på sitt politiska uppdrag! Att tjäna de dubbla av vad en arbetare gör pga sitt "förtroende" från folket är skamligt.

Men vi får väl vänta och se hur det går för stackarna uppe i rådhuset, kanske kommer de överens? Moderaterna har alltid varit arbetarklassens fiende, nu för tiden kramar Sossarna moderaterna för att få lite mer makt i regering och liknande tillfällen. De är så man mår illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0