Efter lite påtryckningar..

Eller påtryckningar, men i alla fall 3 stycken som tkr jag ska fortsätta så fortsätter jag väl skriva lite då.. Speciellt nu när jag kom på nått att skriva om!

Vi glorifierar USA som den stora världspolisen och många tycker USA är ett drömland! Svenska regeringen kritiserar verkligen inte USA i alla fall, inte EU heller! Igår såg jag på filmen John Q som handlar om en far som ser sin son falla ihop på baseboll plan och får reda på att sonen behöver ett nytt hjärta. När de kommer till sjukhuset täcker inte hans försäkring kostnaden för transplanstion av ett nytt hjärta. Han tar då gisslan på ett sjukhus och kräver sin sons namn på listan över människor som behöver ett nytt hjärta.

Det här visar verkligen på hur ett liberalt USA inte fungerar! I Sverige betalar vi högre skatter och på så vis är vi alla försäkrade om det skulle hända något och vi skulle behöva opereras eller liknande. I USA fungerar det inte så, där är man totalt utelämnad om man inte har råd med sin försäkring! Sverige är en välfärdsstat, det är inte USA!

I veckan lovade Obama att släppa bilder på amerikanska soldater som torterade och förnedrade irakiska fångar. Detta löfte drog han tillbaka i onsdags med motiveringen att det skulle vara en fara för amerikanska soldater utomlands.. Nu har han till och med brutit ett vallöfte! Guantanamobasen som han skulle stänga om han fick makten får fortsätta att vara öppen! Obama börjar likna samma skurk som den alla föregångare till han varit. USA är inte heliga, USA är orsaken till att miljontals liv har spilts under många hundra år! det är dags att säga NEJ till USA:s förtryck!

M<3M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0